Consilierul lui Serghei Soigu acuza ca infama „petrecere in pielea goala” de la Moscova ar fi fost initiata de SUA si NATO

externe

petrecere in pielea goala, SUA, NATO, acuzatii, Rusia, Serghei Soigu

„Petrecerea in pielea goala” organizata la sfarsitul anului trecut de bloggerita Anastasia Ivleeva la clubul Mutabor din Moscova constituie unul dintre exemplele de „agresiune mentala impotriva Rusiei”, scrie Andrei Ilnitki, consilier al ministrului Apararii al Federatiei Ruse, Serghei Soigu, in revista de analiza militara Arsenal.

Ilnitki a explicat ca autorii acestor tehnici sunt Statele Unite si NATO, iar americanii dezvolta instrumente similare la universitatile Harvard si Princeton, la Comandamentul pentru afaceri civile si operatiuni psihologice al armatei americane, la Centrul de inovare al NATO si la Centrul comun pentru operatiuni de lupta pentru operatiuni de informatii al Departamentului american al Apararii.

„Acesta nu este deloc un accident, ci un element de tehnologie pentru distrugerea statului si a lumii rusesti prin degradarea elitelor”, se arata in articolul citat de Pravda.

Expertul a explicat ca, in conflictele moderne, infrangerea sferei mentale a inamicului inseamna chiar mai mult decat controlul teritoriilor. Printre altele, adversarii Rusiei „introduc in societatea noastra platforme ideologice de degradare si iresponsabilitate, ceea ce duce la stergerea istoriei si culturii nationale, la dezideologizarea societatii, la dominarea minoritatilor si la imitarea guvernarii legitime.”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: