Consilierul Olgutei, val de fake-news: „Medicii ii schimba sangele lui Iohannis”. Olguta il incurajeaza

politica

Cristian Vasilcoiu, consilier al deputatului PSD Lia Olguta Vasilescu, publica aproape zilnic infirmatii pe Facebook menite sa amplifice panica si straneasca neincredere in autoritatile statului. Multe dintre postari sunt apoi preluate si distribuite de Vasilescu.

„Multinationalele isi trimit toti banii in companiile mama, in tarile din care provin, imi scrie un prieten care lucreaza cu ei…”, a sustinut Vasilcoiu in urma cu doua zile.

„Ar trebui sa-i faca cineva acestui parameci plangere penala. Calitatea lui oficiala este aceea de consilier parlamentar, ca sa stiti”, a semnalat jurnalistul Ovidiu Vanghele.

In urma cu o saptamana, Vasilcoiu sustinea ca presedintele Iohannis „isi schimba sangele”.

Multe dintre postarile aberante ale lui Vasilcoiu au fost preluate apoi de Lia Olguta Vasilescu.

Vasilcoiu a fost consilier al Olgutei Vasilescu si pe vremea in care aceasta era ministru al Muncii. Atunci, el a fost infipt de Vasilescu in CA de la Institutul National pentru Textile si Pielarie iar mai inainte, la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronica si Tehnica Masurarii. Vasilcoiu a fost anterior ziarist, nu avea nicio pregatire sau experienta in textile, pielarie sau tehnica masurarii.

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: