Conspiratii teleormanene si la Chisinau: Apropiatii lui Dodon spun ca nu a fost accident, ci „tentativa de omor”

externe

Liderul fractiunii PSRM din Consiliul Municipal Chisinau, Ivan Ceban, a carui masina a fost lovita acum trei zile, sugereaza ca ar putea exista o legatura cu accidentul in care au fost implicate duminica doua masini din coloana prezidentiala a lui Igor Dodon.

„E bine tot ce se termina cu bine, chiar si in situatiile cele mai periculoase si neplacute. Important e sa iesim teferi din accidentele care se produc. Mai ales din cele care se produc nu din vina noastra… Este ciudat ca la distanta de trei zile, dupa ce a fost lovita masina cu care ma deplasam regulamentar, impreuna cu soferul, a fost accidentat serios si automobilul presedintelui tarii. Nu suntem conspirologi, dar intelegem sa fim mai atenti si mai precauti de acum incolo, in general si in particular. Mai precauti si mai cu incredere in cauza noastra, de a duce la un bun sfarsit tot ce avem de infaptuit”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

O reactie si mai transanta a avut-o deputatul PSRM Vlad Batrincea.

„Nemernicilor! Nu este vorba despre simpla intamplare, ci despre o lovitura directa in automobil. Este o tentativa de omor!”, a comentat deputatul PSRM pe Facebook imaginile surprinse im momentul impactului.

Presa de la Chisinau scrie, potrivit UNIMEDIA, ca impreuna cu Igor Dodon in masina se aflau astazi mama acestuia si unul dintre fiii sai. Mama presedintelui a avut cel mai mult de suferit din cauza accidentului. Ea a ajuns la urgenta cu fracturi. Dodon si copilul sau s-au ales cu lovituri si zgarieturi.

Starea lui Dodon este satisfacatoare. Acesta s-a ales doar cu cateva zgarieturi si vanatai, a confirmat pentru UNIMEDIA seful Serviciului de Protectie si Paza (SPPS), Anatolie Golea.

Potrivit acestuia, accidentul s-a petrecut intre trei masini, printre care doua vehicule ale SPPS, care a difuzat pe pagina sa de Facebook o inregistare video cu momentul producerii accidentului rutier in care au fost implicate doua masini ale coloanei prezidentiale.

Mai mult despre:


Comentarii: