Conspiratiile lui Cumpanasu sunt spulberate de DIICOT. Raport final privind analiza ADN a fragmentelor osoase din curtea lui Dinca

politica

Fragmentele osoase gasite in cenusa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dinca, inculpat in cazul de la Caracal, contin ADN-ul Alexandrei Macesanu, a informat luni DIICOT, citand raportul de expertiza medico-legala de la Institutul „Mina Minovici”.

„In cursul zilei de luni, Institutul National de Medicina Legala ‘Mina Minovici’ a transmis DIICOT – Structura Centrala raportul de expertiza medico-legala prin examen ADN – expertiza genetica judiciara – in ceea ce priveste pe victima minora M.A.M. Din concluziile raportului de expertiza medico-legala rezulta faptul ca analiza genetica a probelor biologice de os, reprezentata de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, gasite cu ocazia cercetarii la fata locului in cenusa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dinca Gheorghe, a condus la evidentierea unui profil ADN unic, apartinand unei persoane de sex feminin”, se precizeaza intr-un comunicat al DIICOT.

De asemenea, arata sursa citata, din raportul de expertiza medico-legala rezulta faptul ca persoana de sex feminin evidentiata in urma analizelor genetice ale probelor biologice de os este victima minora Alexandra Macesanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, cand a surprins-o cu telefonul in mana sunand la 112, si ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el sustinea ca a ucis-o si pe cea de a doua fata, Luiza Melencu, de 18 ani, disparuta in luna aprilie.

Alexandru Cumpanasu, proaspat candidat la Presedintie, sustine in continuare ca Alexandru Macesanu a fost rapita de o vasta retea de trafic de persoane. El promite ca o ca gasi daca va deveni presedinte.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: