news

Contabila din Bucuresti care a vrut sa se sinucida aruncandu-se de la etaj si a ucis, in cadere, o femeie, a fost arestata preventiv pentru omor

Contabila care a vrut sa se sinucida, sarind de la etajul 5 al unui imobil de pe Bulevardul Unirii din Bucuresti si care a provocat moartea unei femei peste care a cazut, a fost arestata preventiv pentru omor.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti transmit, printr-un comunicat, ca procurorii au pus in miscare actiunea penala impotriva unei inculpate, de 43 de ani, cercetata pentru savarsirea infractiunii de omor.

Miercuri, 25 octombrie 2023, in jurul orei 08:48, in timp ce se afla la locul de munca, aflat la etajul 5 al unui imobil din Bucuresti, in incercarea de a se sinucide, femeia s-a aruncat peste balustrada balconului si, inainte de impactul cu solul, a cazut peste o femeie de 59 de ani. Aceasta circula pe trotuarul de langa imobil.

Inculpata a scapat cu leziuni minori, iar victima a suferit multiple traumatisme si a decedat la spital in aceeasi zi.

Procurorii au apreciat ca inculpata, care lucra in imobilul respectiv si astfel stia ca zona este intens circulata de pietoni la acea ora a diminetii, a prevazut posibilitatea de a lovi o persoana in caderea ei de la etajul V al imobilului si nu a intreprins nicio masura pentru a evita aceasta posibilitate, acceptand ca poate cadea peste un trecator, cu consecinta suprimarii vietii acestuia, ceea ce s-a si intamplat, inculpata savarsind infractiunea de omor cu intentie indirecta.

Contabila a fost retinuta pentru 24 de ore, iar ulterior judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti a admis propunerea procurorilor si a dispus arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul Omoruri.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Simion (AUR) ameninta dupa atentatul din Slovacia: „Nu m-ar mira daca aceste gesturi extreme o sa fie copiate inclusiv la noi in tara”

Liderul AUR, George Simion, sustine intr-o postare pe blogul lui ca atentatul impotriva premierului slovac…

23 de minute ago

Dupa autostrada suspendata a lui Oprescu, Gabriela Firea le promite bucurestenilor ca le va face metrou pana in Voluntari

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, 16 mai, ca solutia pentru…

O oră ago

Politia Capitoliului din Washington D.C. investigheaza prezenta unei pungi cu cocaina in sediul institutiei

Politia Capitoliului american (USCP) a anuntat miercuri ca investigheaza descoperirea unei pungi cu cocaina in…

21 de minute ago

Microsoft cere relocarea unor angajati din China, pe fondul tensiunilor dintre China si SUA. Este vorba deste sute de oameni

Microsoft le cere unora dintre angajatii sai din China sa ia in considerare posibilitatea de…

14 minute ago

Parlamentul estonian a adoptat o lege care permite confiscarea activelor rusesti ca daune de razboi in folosul Ucrainei

Deputatii estonieni au adoptat miercuri un act care permite utilizarea activelor rusesti inghetate in cadrul…

51 de minute ago

O noua cadere a economiei Japoniei, o contractie mai rea decat se astepta. Care sunt cauzele

Economia Japoniei a suferit o contractie mai rea decat se astepta in primul trimestru, potrivit…

13 minute ago