Continua atacurile de la varful PSD la adresa lui Grindeanu. Premierul este luat in bascalie, i se transmite ca nu se ocupa de „lucruri serioase”

politica

Preswedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, lanseaza un nou atac la adresa lui Sorin Grindeanu. Badalau a ironizat, luni, mesajul de duminica al premierului in care se cerea „stabilitate”.

”Nu, n-am citit-o, imi pare rau. Eu citesc lucruri serioase, nu… (…) Exclus anticipate! Cum sa existe, cand Romania merge pe un trend ascendent, cand Romania e apreciata? Ar fi distructiv pentru Romania ca noi sa vorbim despre alegeri anticipate”, a spus Niculae Badalau.

Badalau a adaugat ca afirmatiile lui Grindeanu conform carora Romania risca sa intre in criza politica odata cu schimbarea actualului Guvern nu sunt conforme cu realitatea si a tinut sa-i transmita acestuia ca nu exista oameni providentiali.

”Nu pot sa comentez asta ca as comenta cu rautate si nu pot sa-mi permit (…) Niciodata o tara nu se bazeaza pe un om providential. Exista o echipa, eu cred intr-o echipa si cred ca noi trebuie sa muncim pentru a face bine tarii si populatiei. Cu un singur om e foarte greu, cu tot respectul pentru cei care considera asta”, a mai spus presedintele executiv al PSD.

Premierul Sorin Grindeanu a confirmat indirect, duminica, faptul ca liderii PSD urmaresc sa il inlocuiasca de la conducerea Guvernului. El a publicat, duminica, un mesaj in care solicita „stabilitate”, „predictibilitate” si avertizeaza ca „increderea pe care ne-au acordat-o romanii nu poate fi inselata cu noi schimbari, noi crize politice, eventual alte alegeri”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: