Continua rafuiala intre taberele din PSD. IM Pascu: „V-ati sapat singuri groapa!”. Noaptea in care totul s-a naruit pentru Dragnea

politica

Ioan Mircea Pascu, fost europarlamentar PSD, a dezvaluit duminica, pe Facebook, ca Liviu Dragnea se pregatea sa isi anunte candidatura pentru functia de presedinte al Romaniei in seara alegerile europarlamentare din mai 2019. Dupa ce PNL a iesit pe primul loc „utilitatea politica a cetateanului Dragnea a ajuns brusc la zero”, mai spune Pascu.

Dezvaluirile lui Pascu vin dupa ce Codrin Stefanescu le-a batut obrazul pensionarilor, profesorilor si medicilor ca nu au votat PSD, sustinand ca PSD „a luptat” pentru ei. „Alta era situatia azi! Liviu Dragnea era liber, PSD guverna, majorarea pensiilor si salariilor continua conform programului”, a spus Stefanescu, sambata.

„Desi nu imi place sa admit, de data asta, tovarasul de matrapazlacuri al cetateanului Dragnea are dreptate: daca PSD castiga alegerile europarlamentare, in seara respectiva cetateanul Dragnea planuia sa isi anunte candidatura la prezidentiale (o candidatura la fel de falsa ca si a Dancilei, care s-a grabit sa-i ia locul imediat dupa arestare).

Cum victoria anticipata de PSD (conducerea era atat de sigura pe ea, incat nici nu s-a mai obosit sa organizeze, cum facuse la toate alegerile de pana atunci, o numaratoare paralela) s-a tranformat in infrangere certa, utilitatea politica a cetateanului Dragnea a ajuns brusc la zero, drept pentru care a si fost rapid indepartat de pe tabla de joc”, a scris Pascu pe Facebook.

Pascu a sustinut apoi ca PSD a pierdut alegerile europarlamentare pentru ca lista de candidati a fost alcatuita prost de Dragnea si Codrin Stefanescu.

„Cu ce nu sunt insa de acord din ‘zicerile’ unuia ca Stefanescu, este ca vina pentru pierderea alegerilor ar apartine ‘electoratului nerecunoscator’, in niciun caz prostiilor cat carul facute de el si cetateanul Dragnea, inclusiv in alcatuirea listei.

Si ca sa exemplific, o sa dau un singur caz, cel al domnului Terhes, bine cunoscut inca inainte de alegeri in tot nord-vestul Romaniei, unde a candidat din partea PSD, pentru sprijinul, inclusiv juridic, acordat din SUA luptei greco-catolice pentru recuperarea bisericilor ortodoxe (procese peste procese, asistenta juridica etc).

Dupa ce ca rezultatul inregistrat de PSD in regiunea de nord-vest a fost dezamagitor de mic, dupa numai cateva luni, dl europarlamentar Terhes a si parasit delegatia PSD si grupul Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, pentru a trece la … grupul Popular, motivand ca el a ajuns pe lista PSD din partea taranistilor, membrii ai partidului popular european, un ‘targ’ nasit pe ascuns de Stefanescu si girat cu ambele maini de cetateanul Dragnea!

Iar pentru prostii ca acestea, in mintea unuia ca Stefanescu, vinovat este acum … ‘electoratul nerecunoscator’!? Nu, v-ati sapat singuri groapa!”, a mai scris Pascu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: