Continua turnatoriile intre PSD-isti. Miron Mitrea: „Victor Ponta a fost instalat cu forta de statul paralel in fruntea PSD”

politica

Miron Mitrea, fost vicepresedinte al PSD, sustine ca Victor Ponta a ajuns presedinte al PSD, in 2010, cu ajutorul „statului paralel”. Liviu Dragnea ar fi fost si el un pion al statului paralel, mai sustine Mitrea.

“Victor Ponta a fost adus cu forta in fruntea PSD. Acolo am participat, m-am retras din competitie cand am vazut jocul. Atunci, cei care conduceau SRI, George Maior cu Ponta si Florin Coldea cu Liviu Dragnea au adus acest tandem la conducerea partidului. Au transformat acel Congres intr o aducere artificiala a acestei grupari la conducerea PSD. Aducerea lui Dragnea in locul lui Ponta a fost un act natural. Liviu isi construise deja sistemul in partid astfel incat nu a avut nicio problema sa ajunga presedintele partidului”, a sustinut Mitrea la Realitatea Plus.

Miron Mitrea se prezinta acum drept „consultant politic”.

Victor Ponta a fost ales presedinte al PSD in 2010, contracandidatul sau la acea vreme fiind Mircea Geoana. Ponta a fost sustinut atunci pentru sefia PSD de Adrian Nastase si Ion Iliescu. Ulterior, Ponta l-a dat afara din partid pe Mircea Geoana.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: