Contramanifestatie in Piata Victoriei pe 10 august. Provocare periculoasa: „Fara Soros! Nu aduceti copii”

politica

Partidul Neamul Romanesc anunta o contramanifestatie in Piata Victoriei, pe 10 august, cu doar o ora inainte ca protestul anti-PSD sa inceapa. Acest partid este condus de Ninel Peia, fost deputat PSD, impreuna cu mai multi fosti generali cu probleme penale.

PNR sustine ca protestul este impotriva lui George Soros si ca are aprobare din partea autoritatilor: „Aprobarea e luata de ei, noi trebuie doar sa ne facem prezenta, toti cu acelasi mesaj pe pancarte: Fara Soros !”. „Nu aduceti copii, nu veniti daca suferiti de ceva grav si nu reprosati nimic jandarmeriei, mergem in Piata Victoriei 10 august 2019 ora 15, ne stringem intr-un loc liber de sorosisti”, mai spun organizatorii.

Mitingul PNR ar urma sa aiba loc de la ora 15.00, in timp ce mitingul #Rezist este programat pentru ora 16.00.

Anuntul integral:

„10 August – Piata Victoriei – Fara Soros !

Pe data de 10 ale lunii august, anul curent, diaspora face o demonstratie care se vrea mult mai mare decit cea de anul trecut. Este si prima noastra actiune, sa ne ‘alaturam’ lor. Luptam oricum impotriva aceluiasi sistem, avem multe dorinte comune si este timpul sa ne strigam si noi dorinta noastra cea mai mare:

Organizatorii si sponsorii lor, or sa se bucure nespus sa vada ca in sfirsit striga cineva ceva impotriva lui Soros. O sa fie bine pentru toata lumea, o sa vina sigur televiziunea, care altfel nu ar veni doar pentru noi. Aprobarea e luata de ei, noi trebuie doar sa ne facem prezenta, toti cu acelasi mesaj pe pancarte: Fara Soros ! Si solidarizam frumos si civilizat cu diaspora. Precis sunt multi in diaspora care gindesc ca noi si sper din tot sufletul sa fie cit mai multi cu acelasi mesaj antisorosist.

Nu aduceti copii, nu veniti daca suferiti de ceva grav si nu reprosati nimic jandarmeriei, mergem in Piata Victoriei 10 august 2019 ora 15, ne stringem intr-un loc liber de sorosisti”.

Presedintele PNR, Ninel Peia, si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale. In martie 2017, Ninel Peia anunta organizarea unui miting in Piata Universitatii pentru „evacuarea satanei de la Cotroceni”. El se referea la Sandra Pralong, consilier al presedintelui Iohannis.

Citeste si: „Cerem evacuarea Satanei de la Cotroceni”. Un fost deputat PSD cheama, cu arma in mana, la miting in Piata Universitatii impotriva „hidrei sorosiste”

Ninel Peia a fost deputat PSD de Ilfov. El aparea in fotografia de profil de pe pagina de Facebook cu o arma cu luneta in mana.

Prim-vicepresedinte al PNR este Mircia Chelaru, fost sef al Statului Major al Armatei. Ela a fost condamnat in 2015 la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul referitor la modul in care si-au cumparat locuintele de serviciu, fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si alti zece generali si colonei.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: