Categories: politica

Controversa aprinsa pe Facebook legata de Carmen Iohannis: „Cum poate sa rada?”

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sambata, intr-o vizita privata in statiunea Parang, din Valea Jiului, seful statului urcand, impreuna cu sotia, pe varful Parangul Mic (2.074 m), dupa care a mancat si s-a odihnit la o cabana din zona.

Prezenta presedintelui in Parang a fost apreciata de salvamontisti si de proprietarul cabanei ca o vizita normala, dar si ca o surpriza pentru cei aflati in zona.

„Mi s-a parut o vizita normala, ca vizita unui turist, a unui om de munte, simpla. Este un om foarte deschis, normal, a vorbit cu toata lumea, nu a refuzat pe nimeni”, a declarat duminica, pentru Agerpres, seful Serviciului Public Judetean Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

El a spus ca seful statului si sotia sa s-au intalnit pe munte si cu o echipa a Salvamont care efectua o patrulare obisnuita, pe creasta. Faptul ca din echipa Salvamont facea parte si o fata a reprezentat o surpriza placuta pentru Carmen Iohannis. „Doamna Iohannis s-a aratat foarte impresionata ca avem si fete la Salvamont, a felicitat-o si ne-a spus sa avem grija de colega noastra”, a afirmat Bodean.

Presedintele Iohannis s-a oprit si la una dintre cabanele din statiunea Parang, prezenta sa luandu-i prin surprindere pe proprietari, dupa cum au relatat acestia. „Este un om care iubeste muntele si faptul ca a venit in Parang este un lucru bun pentru noi toti, pentru turismul din zona”, a declarat proprietarul cabanei, Razvan Marica.

Sotia lui Marica a realizat si o fotografie cu cuplul prezidential. Imaginea a starnit imediat controverse pe retelele de socializare. Foarte multi utilizatori au comentat acid faptul ca sotia presedintelui rade, in conditiile in care mama sa a fost inmormantata in urma cu doar cateva zile.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

4 ore ago

Atacul asupra premierului slovac Robert Fico trimite unde de soc in toata Europa. Reactie si din partea SUA

Atacul de miercuri asupra premierului slovac Robert Fico in orasul Handlova, in urma unui eveniment…

4 ore ago

Burduja, primul atac la adresa lui Firea: „Oamenii sa nu se lase pacaliti de doua ori”. Vorbeste si despre „esecul Firea”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a lansat miercuri un prim atac la adresa…

53 de minute ago

Miliardarul american Frank McCourt anunta ca formeaza un consortiu pentru a cumpara TikTok. Insa proprietarul nu vrea sa vanda

Antreprenorul si fostul proprietar al echipei de baseball Los Angeles Dodgers, Frank McCourt, a declarat…

4 ore ago

Socrul mare a fost retinut in urma nuntii care a blocat orasul Buzescu. Socrul are doar 36 de ani

Politia din Teleorman l-a retinut, miercuri, pe unul dintre organizatorii nuntii din Buzescu, eveniment care…

O oră ago