Contul de Facebook al lui Liviu Plesoianu a fost blocat. Isterizat, deputatul PSD anunta o noua napasta asupra „poporului roman”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu se plange ca Facebook i-a blocat contul pentru 30 de zile. El sustine ca a fost blocat pentru ca a sustinut referendumul. „Inseamna ca se va intampla exact ce ii trebuie poporului roman sa se intample”, a anuntat apoi, apocaliptic, Plesoianu.

Ramas fara pagina de Facebook, Plesoianu s-a adresat lui Bogdan Chirieac, pentru a-i publica mesajele pe site-ul DC News.

‚ÄĚCateva lucruri pe care le aplaud:

Contul meu a fost blocat pentru 30 de zile. Asa cum au fost blocate zeci de alte conturi ale celor care s-au exprimat in favoarea referendumului. Ceea ce e ok, cata vreme aproape 80% dintre romani n-au considerat important sa voteze. …Aplaud.

Sondajele ii atribuie un scor mare lui Ciolos. Tot sondajele il dau pe Iohannis drept castigator detasat al unui nou mandat. Avand in vedere rezultatul referendumului, este foarte probabil sa fie chiar asa. Iar daca e asa, atunci inseamna ca se va intampla exact ce ii trebuie poporului roman sa se intample. …Aplaud.

Legea Offshore e posibil sa sufere iar modificari, astfel incat investitorii si in acelasi timp partenerii nostri strategici sa redevina foarte multumiti. Desigur, cativa oameni, atatia cati am mai luptat, nu vom putea opri o noua spoliere cata vreme – sunt aproape sigur – cei mai multi dintre romani nu considera ca e un subiect atat de important incat sa merite sa se implice. …Aplaud.

Asa cum presa internationala ‘progresista’ deja lauda poporul roman pentru ‘deschiderea’ sa, ne vor aplauda cu siguranta si Timmermans, si Klemm. Iar poporul roman va aplauda aplauzele lor. Ce popor sa fii sa nu te bucuri atunci cand stapanii tai te felicita!? …Aplaud”, spa plans Plesoianu intr-un mesaj transmis site-ului DC News.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: