Convorbiri pe WhatsApp intre liderii PSD pentru a-l sustine pe Dragnea in fata DNA. Botoxata Andreea Cosma a incercat sa-i organizeze, insa a avut parte de o surpriza

politica

Jurnalistul Mircea Marian a dat publicitatii conversatiile purtate pe Whatsapp intre liderii PSD, pentru a organiza manifestarea din fata DNA de sustinere a lui Liviu Dragnea. Cateva zeci de lideri PSD, in frunte cu vicepremierul Paul Stanescu, s-au aflat luni dimineata la DNA.

„E interesant. Totusi, ca numai ciurucurile din PSD, in frunte cu penala asta…Cosma…s-au dus sa-l pupe pe Dragnea la DNA. Nucleul greu, cu Firea si Tudose, s-a abtinut. Nici macar gandacul de gunoi Codrin St. n-a venit, deci toti stau la cutie si asteapta ca infractorul sa-si rupa gatu”, a comentat Mircea Marian pe Facebook.

cosma

Dupa cum au remarcat mai multi jurnalisti, dintre liderii stransi in fata sediului PSD au lipsit nume grele, orecu, Lia Oguta Vasilescu, Gabriela Firea sau Mihai Tudose.

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat luni ca a fost prezent la sediul DNA din „umanitate si prietenie”, impreuna cu mai multi colegi ai sai din partid, pentru a-l sustine pe Liviu Dragnea, intr-un „moment greu”.

„Am fost dimineata la DNA pentru a-l sustine pe domnul presedinte Dragnea, care trece printr-o perioada destul de dificila pentru dansul. Sunt colegi care trec prin momente dificile. Si la toate momentele, si de bucurie si dificile, fiind colegi, e normal sa fim langa dansii. Ca om, e un moment dificil. Nu a fost nimic organizat si cred ca, vizavi de asa cum am vazut in istorie manifestari huliganice vizavi de omul Dragnea, trebuia sa fim langa el. Asa cum ati vazut, grupul nostru a fost extrem de civilizat. Suntem oameni civilizati. Au venit oameni care au simtit lucrul asta — sa fie aproape de omul Dragnea. (…) In afara de relatiile politice, relatiile administrative, sunt si relatii umane. Si toti suntem oameni, avem sentimente, avem prieteni. Asa e normal, sa fii langa un om atunci cand e greu. Asta inseamna umanitate si prietenie. Ceea ce au facut dansii, e problema dansilor si raspund in fata legii. Eu raspund de sentimentele mele si de ceea ce trebuie sa fac pentru un om pe care il respect si il sustin. Sunt sentimente umane, suntem oameni. Cineva care e chemat la DNA nu e paria societatii. Pana la urma, e o institutie care are o suspiciune. Mergi la explicatii, ca asa e normal si, indiferent ce functie avem, dam explicatii. Instantele hotarasc daca esti vinovat sau nu esti vinovat”, a afirmat Badalau, la Palatul Parlamentului.

Referindu-se la posibilitatea de a merge la DNA ori de cate ori va fi chemat acolo Dragnea, Badalau a spus: „De cate ori vom considera ca are nevoie de ajutorul nostru, cu siguranta”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: