Copil de 13 ani, in mijlocul pesedistilor: „Sunt manipulati, PSD distruge tara. Mai mult de 40% dintre romani sunt analfabeti functional si este foarte rau” – Video

actualitate

Declaratii extraordinare ale unui copil in varsta de 13 ani, care este prezent in mijlocul oamenilor adusi de PSD, duminica, in Targoviste. El a spus ca participantii la mitinf sunt „manipulati” si ca Romania va avea un „viitor prost” cu PSD la putere.

„Am venit sa vad o adunatura de oameni care sunt manipulati de catre partidul care ne distruge tara. Eu cred ca sunt platiti”, i-a spus copilul jurnalistei de la Epoch Times Romania. El a mentionat ca este in clasa a 7-a.

„Cum iti vezi viitorul in Romania condusa de PSD?”, a fost intrebat apoi.

„As vrea ca Romania sa nu fie condusa de PSD, in primul rand, si in al doilea rand vad un viitor foarte prost cu PSD-ul. In acest moment situatia in invatamantul romanesc este foarte proasta, mai mult de 40% dintre romani sunt analfabeti functional si este foarte rau”, a raspuns copilul.

„Ce te supara la modul in care este condusa tara?”, a fost o alta intrebare.

„Cei care sunt la conducere nu-si dau interesul mai mult pentru oameni cu mai mult pentru ei si nu gasesc solutii bune pentru a aduce tara la un trai mai bun”, a venit raspunsul copilului.

„Cum vezi venind schimbarea?”, a intrebat din nou jurnalista.

„Prin vot. Daca mai multi oameni ar vota informat ar fi la putere niste oameni capabili sa ne duca mai aproape de tarile din vest. Dar aici nu cred ca se va intampla acest lucru, curand”, a explicat copilul.

Intrebat apoi daca va pleca in viitor din tara, copilul a dat un nou raspuns extraordinar. „Nu vreau sa plec din tara, sunt impotriva acestui lucru total. Cred ca eu impreuna cu ceilalti tineri pot salva tara”, a spus copilul, in timp ce se aude din boxe vocea lui Dragnea: „Cel mai important lucru este omul, este cetateanul”.

Vezi video de la 1.09.00:

Mii de oameni au fost adusi, duminica, in Targosviste. Un barbat a declarat ca a venit pentru ca „presedintele tarii a marit preturile”.

„Noi am venit aici sa sustinem tara asta, ca s-a scumpit prea mult. Am venit ca s-au scumpit preturile. Iei un kilogram de cartofi cu 35 de mii? Pai asa? Vina este a lu’ domnu’ presedinte, ca el conduce tara. Liviu Dragnea a marit si salarii a facut si de toate”, a declarat unul dintre manifestanti.

Comentarii: