Copilul in varsta de trei ani aruncat de mama sa de la etajul 1 al unui hotel din Botosani a rostit primele cuvinte. Va fi transferat la un spital din Bucuresti

news

Gabriel, baietelul in varsta de trei ani aruncat de mama sa de la etajul 1 al unui hotel din Botosani in urma cu trei saptamani, a rostit primele cuvinte, in prezenta tatalui sau, potrivit Botosaneanul.

Mama copiilor se afla in prezent in arest preventiv. Ea a fost expertizata iar specialistii au decis ca la momentul in care si-a aruncat ambii copii pe geam avea discernamant.

Fratele mai mic al lui Gabriel a murit la scurt timp dupa ce a fost aruncat. Gabriel a fost transferat la Spitalul Sfanta Maria din Iasi. Dupa mai bine de trei saptamani a deschis ochii, in prezenta tatalui.

„A reactionat destul de bine. Eu am fost internat cu el cateva zile si a inceput dintr-o data sa vorbeasca, sa spuna cateva cuvinte, cum vorbea el in limba lui, cand nu vorbea destul de clar. A spus «tata» si «papa». Mananca acum”, a povestit Alexandru Babii.

Pentru Gabriel urmeaza o perioada indelungata pentru recuperare. Copilul va fi transferat la un spital din Bucuresti.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: