Copresedintele AUR il lauda pe Gigi Becali: „Este un om foarte profund”

politica

Gigi Becali a declarat, vineri seara, la Romania TV, ca a oferit un sediu pentru partidul Alianta pentru Unirea Romanilor si ca a facut acest lucru prin co-presedintele formatiunii Claudiu Tarziu. Tarziu a negat, insa l-a laudat pe Becali, spunand ca este un om „foarte profund”.

„Domnul Becali nu a dat niciun sediu partidului AUR, nu a fost informat sau nu i-a propus nimeni sa faca parte din AUR sau sa detina vreo functie de conducere (…) I-am dus niste carti despre sfintii din inchisori, a fost foarte impresionat si m-a intrebat despre asociatie, i-am spus ca face ateliere pentru copii, ne-a intrebat unde ne desfasuram activitatea, i-am spus ca nu mai avem sediu, ca nu ne-am permis, si ne-a dat doua camere in sediul Fundatiei ‘George Becali’.

Nu am mai tinut legatura ulterior, vreme de atatia ani. Dar in 2017 l-am intrebat daca l-ar mai interesa sa intre in politica si mi-a spus franc, nu, ca i-a ajuns ce i-a dat politica, e un loc in care esti ispitit sa faci pacate si vrea sa se mantuiasca. La vremea respectiva nu era nici macar proiect, era o idee. Mai tarziu am facut partidul cu George Simion, nu i-am spus domnului Becali, nici nu as fi indraznit sa ii propun sa fie vicepresedinte, pentru ca dansul a fost presedinte de partid. Camerele nu au fost niciodata folosite de partid. Le foloseste asociatia pe care am condus-o pana sa devin parlamentar si unde sotia mea derula un proiect pentru copii”, a declarat Claudiu Tarziu la Romania TV.

Mai mult despre: ,

Comentarii: