Corbii PSD intra in actiune. Anunta deja „moartea unor cadre medicale”, desi nu s-au inregistrat decese in randul medicilor

news

Senatorul PSD Florin Ortan anunta ca va depune o propunere legislativa prin care urmasii cadrelor medicale „care au murit la datorie” sa beneficieze de sprijin material din partea statului. Insa niciun cadru medical nu a decedat pana acum in Romania.

PSD nu mai are rabdare si incearca sa profite electoral inca de acum de pe urma unor potentiale decese in randul cadrelor medicale. Ortan a depus o „propunere legislativa pentru recunoasterea meritelor personalului medical participant la actiuni medicale impotriva Covid -19”.

In propunere, Ortan afirma negru pe alb ca au murit cadre medicale in Romania. „De la inceputul crizei provocata de COVID-10, in Romania au murit cadre medicale si din nefericire unele dintre ele vor continnua sa moara la datorie”,  sustine Ortan prin propunerea sa legislativa.

Trebuie subliniat ca nu s-a inregistrat niciun deces in randul cadrelor medicale.

„Fara urma de bucurie, dar cu speranta ca nu va fi nevoie de ea, lucrez de cateva zile la o propunere de act normativ. Se numeste ‘Propunerea legislativa pentru recunoasterea meritelor personalului medical participant la actiuni medicale impotriva Covid -19’ si se refera la recunoasterea, si din punct de vedere financiar, a meritelor familiilor lasate in urma de eroii in alb care vor fi.

Imi doresc din tot sufletul ca aceasta initiativa sa fie fara obiect, dar tare ma tem ca nu….. Initiativa a fost depusa azi dimineata la Senatul Romaniei. Daca nu e completa, avem o saptamana sa o optimizam. Daca totul merge bine in trei saptamani este la promulgat. O sa biruim, nu va faceti griji!”, si-a explicat Ortan sinistra initiativa.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: