Coreea de Nord, nu Romania. Cu capul plecat, iata cum este intampinat Marele Lider de catre primarii din Giurgiu

politica

Imagine virala pe retelele de socializare. Primarii PSD din Giurgiu s-au incolonat pe doua randuri, asteptand umili sa ii stranga mana liderului partidului, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea s-a aflat, miercuri, in Giurgiu.

La Giurgiu, abordand un comportament specific statelor totalitare, Liviu Dragnea a amenintat mai multi sefi de institutii ca vor fi dati afara, acuzand tolerarea unei pretinse mafii a legumelor.

„Am auzit – si pe buna dreptate cei de la hipermarketuri vin si controleaza tot lantul de productie, de la solar, pana cand ajunge rosia pe raft. Dar intrebarea mea este: TIR-urile care vin de afara sunt controlate la fel, de la origine pana ajung pe raft, pe masa romanilor? Toata lumea se plange de calitatea proasta si de faptul ca nu sunt sanatoase”, a spus Dragnea, aflat in vizita la Colibasi impreuna cu ministrul Agriculturii, Petre Daea.

„Eu le transmit un ultim avertisment celor de la Autoritatea Sanitar-Veterinara, celor de la Protectia Consumatorului, Antifrauda si Vamile. Daca intr-un timp foarte scurt nu vor reusi sa realizeze un sistem prin care in Romania sa nu mai intre marfa de contrabanda, ma refer in special la legume si fructe, daca nu vor fi in stare sa analizeze fiecare fructa, fiecare fruct, fiecare leguma care intra in Romania sa nu mai intre ceva nesanatos, atunci mai bine sa plece acasa sau de unde au venit”, a spus el.

„Trebuie sa incercam sa reusim sa nu mai existe in Romania acest standard dublu, si anume rosiile bune se pastreaza pentru tarile din vest, iar in Romania vin rosii proaste si nesanatoase si e valabil pentru orice leguma, e valabil pentru orice fruct care intra in aceasta tara. Interesul nostru este ca romanii sa aiba pe masa fructe si legume sanatoase, pentru ca romanii merita mai mult si pentru asta o sa facem absolut tot ce este necesar cu cei care sunt in functie acuma sau cu ceilalti care vor veni dupa ei daca cei care sunt in functie acuma nu inteleg care este uriasa responsabilitate la care s-au angajat atunci cand au fost propusi, numiti in functiile respective”, a spus Liviu Dragnea.

Mai mult despre:

Comentarii: