news

Coronavirusul a ucis-o si pe Elena Popa, subprefectul de Timis. Si sotul ei a fost infectat

Subprefectul de Timis Elena Popa, care era infectata cu SARS-CoV-2 din luna decembrie, a decedat, la spital, in noaptea de sambata spre duminica, au informat, pentru Agerpres, surse din cadrul Prefecturii.

La sfarsitul lunii decembrie, Elena Popa a fost internata la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara cu simptome severe ale bolii. Ea a fost internata pe Sectia ATI, iar de cateva zile era intubata.

Ea a ajuns la sfarsitul lunii decembrie cu salvarea la spital. Femeii i-a scazut saturatia de oxigen, a avut febra si isi pierduse gustul si mirosul si avea o tuse seaca, potrivit presei locale.

„A fost sotul pozitiv, marti, in 22. A iesit ‘pozitiv’, la test, eu ‘negativa’. Apoi am facut febra, miercuri, 38, intre timp mi-am pierdut gustul si mirosul. Banuiam ca am Covid, oricum eram in carantina. Duminica seara s-a inrautatit starea si am chemat Salvarea, aveam 90 saturatia de oxigen, am un pulsoximetru acasa. Am fost la triaj, la Spitalul Victor Babes, iar de aici m-au dus Clinica de Recuperare Cardiovasculara. Deocamdata sunt in zona galbena, astept rezultatul testului Covid. Am toata simptomatologia, fara gust, fara miros, febra, tuse seaca”, a declarat subprefectul Elena Popa pentru tion.ro in decembrie.

Elena Popa era subprefect de Timis din ianuarie 2020.

In prezent, prefectul Liliana Onet este in concediu medical, dupa ce a suferit o operatie ca urmare a unui accident la schi, conducerea institutiei fiind asigurata de subprefectul Mircea Bacala.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Israelul a lovit o tabara de refugiati din centrul Fasiei Gaza. Cel putin 31 de morti

Lovituri aeriene israeliene au provocat, duminica dimineata, moartea a cel putin 31 de persoane in…

28 de minute ago

Cod galben de ploi si grindina in mai multe zone din tara. Ciclonul care a facut ravagii in vestul Europei ameninta si Romania

Ciclonul care a lovit Europa se apropie de Romania, dar vestea buna este ca acesta…

O oră ago

Razboi hibrid. Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie, Franta si-a trimis acolo trupele de elita – Video

Parisul a trimis unitati de elita in Noua Caledonie pentru a recupera drumul de la…

2 ore ago

Doua rachete rusesti au lovit, astazi la pranz, un centru de recreere de langa Harkov. Cel putin cinci civili morti si 16 raniti

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite, duminica, intr-o zona de recreere…

2 ore ago

Flota ruseasca a Marii Negre, lovita din nou. Ucrainenii au distrus dragorul „Kovrovets”

Inca o nava a Flotei Marii Negre a Federatiei Ruse a fost atacata, relateaza site-ul…

3 ore ago