politica

”Coronavirusul nu exista. Sunteti toti niste prosti”. Dupa Olguta, si Buzatu transmite mesaje iresponsabile

Baronul PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni, in sedinta CEX a PSD, ca virusul „nu exista”. Un mesaj identic a fost lansat in Dolj si de deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu.

”Coronavirusul nu exista”, a declarat Buzatu in cadrul CEX, conform unor surse PSD citate g4media.ro. Apoi, la finalul larii de cuvant, uitand sa inchida microfonul, a spus astfel incat s-a auzit in intreaga sala unde se desfasura CEX-ul: ”Oricum, sunteti toti niste prosti!”.

Aflata in turneu prin comunele doljene, alaturi de Claudiu Manda si Ion Prioteasa, Olguta Vasilescu a declarat la o intalnire cu activul PSD dintr-o comuna ca, de fapt, coronavirusul nu exista, anunta Jurnal de Craiova.

“Covidul nu exista. Este o manevra a lui Iohannis pentru a nu mai tine alegeri”, a declarat Lia Olguta Vasilescu. “De fapt Iohannis se foloseste de acest pretext pentru a anula alegerile locale deoarece ii este frica sa nu piarda PNL-ul”, a mai sustinut Vasilescu.

Duminica, aproximativ 200 de persoane s-au strans in Pita Victoriei pentru a protesta fata de „dictatura medicala”. Cunoscuti ca „negationisti”, acestia cred ca virusul nu exista. Printre protestatari s-au aflat numerosi sustinatori ai PSD precum Codruta Cerva, Oana Lovin si Iosefina Pascal. Participantii au scandat „Demisia! Demisia!”, „Noi nu suntem o natie de sclavi!”, „Libertate! libertate!”, „Hai in piata!”.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

6 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

8 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

8 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

8 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

8 ore ago