„Corul bocitoarelor de la Belina”. Ponta se distreaza pe seama reactiilor lui Carmen Dan si Plumb: „Daca ne fac tradatori e foarte bine”

politica

Liderul Partidului ProRomania, Victor Ponta, saluta venirea lui Nicolae Banicioiu in formatiunea sa si spune ca ”trompetele” lui Liviu Dragnea au primit ordin sa tipe ca sunt ”tradatori”, desi Dragnea a venit la PSD, cand era la putere, de la PDL, in timp ce ei pleaca de la putere pentru ca nu vor sa legitimeze ”conducerea infractionala si incompetenta”. ”Si daca ne fac tradatori cei din «Corul Bocitoarelor» de la Belina e foarte bine”, comenteaza Ponta.

”Am vazut ca toate «trompetele» si ventrilocii lui Dragnea au primit ordin pe unitate sa tipe despre «Tradatori» – ma amuza faptul ca Liviu Dragnea a trecut de la PD aflat in Opozitie la PSD aflat la Putere si nu e tradator / noi cei care plecam de la Putere si din singurul partid in care am fost vreodata doar pentru ca nu vrem sa legitimam conducerea infractionala si incompetenta a lui Dragnea suntem «tradatori»! Noi am hotarat sa nu ii tradam pe cei care ne-au votat si care au incredere in noi – si daca ne fac tradatori cei din «Corul Bocitoarelor» de la Belina e foarte bine!”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

Ministrul de Interne Carmen Dan afirma, intr-o postare pe Facebook, referindu-se la cei care pleaca din PSD la partidul lui Victor Ponta, carora li se adreseaza cu formula „doamnelor si domnilor tradatori”, ca acestia intorc spatele partidului si electoratului, ceea ce reprezinta un gest lipsit de onoare si cea mai pura definitie a tradarii politice.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: