Coruptia ucide revine: Malin Bot lupta impotriva situatei in care ne aflam. Este invingatoare tabara care ramane unita

actualitate

Fondatorul paginii Coruptia ucide, Florin Badita, a revenit pe Facebook cu un mesaj care corecteaza un comunicat anterior legat de protestul de duminica, din Piata Victoriei si jurnalistul Malin Bot. O reactie a avut si unul dintre liderii protestului #rezist, Cristian Dide: ”Autorul postarii despre Malin Bot pe pagina Coruptia ucide este dezinformat sau ipocrit ”.

Diminica, unul dintre organizatorii protestului din Piata Victoriei a fost pagina Coruptia Ucide. La acest protest a sustinut un discurs jurnalistul Malin Bot. ” Asociatia Evolutie In Institutie a adus sistemul de sonorizare in piata iar eu sunt cel ce l-a rugat pe Malin Bot sa vorbeasca”, a explicat Cristian Dide, cel mai amendat protestatar #REZIST. Cu toate acestea, unul dintre administratorii paginii Coruptia Ucide, care nu a fost identificat pana la urma, a publicat un comunicat preluat apoi de toata presa, in special de televiziunile si site-urile controlate de politicieni cu probleme penale.

”Domnul Malin Bot nu reprezinta echipa Coruptia Ucide, nu face parte din echipa Coruptia Ucide si discursul pe care a crezut de cuviinta sa il tina in Piata Victoriei in aceasta seara nu are nicio legatura cu noi. Nu am crezut niciodata ca protestele au nevoie de vreun lider, cu atat mai putin de unul autoproclamat. Nu sustinem astfel de ambitii si nu avem nicio legatura cu ele …” se arata in acel comunicat.

Presa PSD a prezentat comunicatul ca pe o dovada ca intre vocile cu notorietate ale protestului #rezist ar exista disensiune, inistand pe faptul ca cei din comunitatea Coruptia Ucide s-au dezis de Malin Bot.
 

”Protestatarii ii dau LOVITURA lui Malin Bot dupa ce a facut duminica”, a scris DC News un site anexa al postului Antena 3. ”Razboi la #rezist: Coruptia Ucide se desolidarizeaza de Malin Bot”, a scris Flux 24, un site controlat de Andrei Badin care este inculpat pentru santaj si mita de presa. ”Lovitura NEASTEPTATA pentru Malin Bot! Jurnalistul, pus la punct de comunitatea Corutia Ucide: ‘Nu ne reprezinta”, a titrat stiripesurse. ”Instigatorul numit Malin Bot, terfelit de colegii sai protestatari: Nu avem nevoie de lider, cu atat mai mult de unul autoproclamat”, a scris BZI.ro un alt site care transmite constant mesajele coruptilor din politica.

Zeci de persoane care il urmaresc pe ziaristul Malin Bot pe retele sociale au intrat pe pagina Coruptia Ucide si au criticat destul de dur moderatorii pentru ca au lansat comunicatul care dezbina protestul din Piata Victoriei.

De asemenea, liderul Asociatiei Evolutie in Institutie, Cristian Dide a scris:

”Autorul postarii despre Malin Bot pe pagina Coruptia ucide este dezinformat sau ipocrit(Angi Serban a informat comunitatea ca va exista un sistem de sonorizare si avem nevoie de vorbitori, CU nu a dat niciun raspuns). Nu sunt un simpatizant al lui Malin Bot, ci sunt alaturi de prietenii mei care la protestele Rosia Montana au avut de suferit din cauza lui. Dar, pentru ca eu nu am fost implicat in acele proteste nu pot fi la fel de vehement precum ei. Eu sunt de acord cu actiunile lui Malin Bot si cu modul lui de abordare din ultimele 10 luni.”

Dupa acest mesaj, fondatorul paginii Coruptia Ucide, Florin Badita, a venit cu un nou comentariu in care a spus ca a fost o greseala comunicatul initial. La sfarsitul acestui razboi, iese invingatoare tabara care ramane unita.

”Fiecare dintre noi isi face treaba foarte bine pe domeniul pe care il reprezinta. Unele persoane motiveaza alte persoane sa iasa la proteste, altele explica situatia din punct de vedere legal, alte grupuri se ocupa de mobilizare, etc Domnul Malin Bot nu face parte din echipa Coruptia Ucide. Discursul spus de domnul Malin a reprezentat parerea unui cetatean care lupta impotriva situatei im care ne aflam acum…”, a revenit Florin Badita.

”Lesne se observa ca cei ce nu vor ca Ciuma Rosie sa dispara au inceput cu dezbinarile criticandu l pe Malin Bot ca si cum asta ar fi pericolul nr.unu inaintea Mafiei PSD”, a raspuns Stelian Dinu, unul dintre fanii paginii Coruptia Ucide.

”Avem o lupta de dus, impreuna, cu #ciumarosie. Este important sa fim uniti si sa nu picam in capcana dezbinarii. Eu sustin in continuare Coruptia ucide”, a scris pe Facebook Malin Bot.

Comentarii: