Categories: news

Cosmar la Brasov. 10 oameni sunt ingropati sub daramaturi in urma EXPLOZIEI

Evenimente terifiante la Brasov. Autoritatile se lupta sa salveze viata a 10 oameni, care au fost prinsi sub daramaturi in urma exploziei.

Raed Arafat a declarat la Romania TV ca 10 persoane ar fi prinse sub daramaturi. Potrivit acestuia, doua elicoptere sunt pregatite la Bucuresti ca sa intervina, daca vor permite conditiile meteo.

„5 raniti in spital, 4 cu arsuri de 10%, unul cu arsuri de 40%, echipele pompierilor lucreaza la fata locului. Exista suspiciunea ca sunt persoane aflate sub darimaturile de la etajul 1. La nivelul Brasovului a fost declansat planul rosu si ridicat nivelul de interventie la maximum. Au fost alertat forte din judetul Covasna, din judetul Prahova si se pregatesc si din Mures si se vor deplasa daca numarul victimelor va creste. Au fost pregatite 3 elicoptere. Daca va fi nevoie, vor fi trimise pentru a fi transportati pacienti in alte spitale”, a declarat Arafat.

Angajatii fabricii de paine erau in schimbul al doilea, iar la ora actuala nu se cunoaste numarul exact al persoanelor care se aflau in cladire la momentul producerii exploziei urmate de incendiu.

La locul accidentului au fost trimise cinci ambulante, care au preluat imediat persoanele ranite, pe care le-au transportat la spital.

Flacarile uriase au fost surprinse in direct de camerele video de la stadionul FC  Brasov. Potrivit unor martori un corp de cladire s-a prabusit.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Viktor Orban vine in Transilvania chiar inainte de alegerile din 9 iunie. Ministru ungar: „Oricine este dusmanul maghiarilor din Transilvania este dusmanul Ungariei”

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va sosi in Transilvania la inceputul lunii iunie, subliniind parteneriatul strategic…

2 ore ago

Rascoala in Noua Caledonie a celor care doresc independenta. Franta a trimis trupe pentru a readuce „ordinea si linistea” – Video

Franta a impus miercuri stare de urgenta in teritoriul francez Noua Caledonie din Pacific pentru…

O oră ago

Pretul saormelor s-a dublat in Germania, problema a fost dezbatuta chiar si de cancelarul Scholz. Un nou termen isi face loc in politica germana: donerflatia

In Germania, doner kebab (similar cu faimoasa saorma din Romania), odinioara accesibil, a devenit emblema…

4 ore ago

A 17-a editie a Conferintei Internationale „Perspectives in Banking and Financial Law”, organizata de Facultatea de Drept din cadrul ASE Bucuresti

A 17-a editie a Conferintei Internationale „Perspectives in Banking and Financial Law”, organizata de Facultatea…

O oră ago

Accident comis de o soferita in Capitala, o bunica si nepotul ei au fost loviti in timp ce traversau strada

O soferita in varsta de 44 de ani din Bucuresti a lovit joi cu masina…

2 ore ago