Cosmarul Boeing nu se mai opreste: un avion al companiei United Airlines si-a pierdut o roata la decolare – VIDEO

externe

Boeing, roata, cazuta, decolare

Dupa ce in luna martie a anului trecut un incident in urma caruia un avion al companiei United Airlines si-a pierdut o roata la decolare a generat o ancheta din partea National Transportation Safety Board (NTSB) din SUA, situatia s-a repetat ieri, cand s-a desprins roata trenului principal de aterizare de pe un Boeing 757-200 apartinand aceleiasi companii, scrie Le Figaro.

Aeronava transporta 174 de pasageri si sapte membri ai echipajului. Acesta a decolat din Los Angeles la ora locala 7.16 si a aterizat pe Aeroportul International Denver la ora 10.10. Anvelopa a fost gasita in Los Angeles, a declarat United, fara a oferi detalii suplimentare. United a declarat ca a lansat o investigatie privind incidentul de luni.

In urma unei serii de incidente similare in care au fost implicate aeronave Boeing, seful producatorului de aeronave, Dave Calhoun, a aparut in fata unei comisii speciale a Senatului SUA in luna iunie. Acesta a fost convocat pentru a raspunde la intrebari care inca se pun cu privire la problemele de productie intampinate de constructorul de avioane. Omul de afaceri a recunoscut „gravitatea” situatiei din cadrul grupului.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: