Cosmarul de la Belina. Fete livrate liderilor Partidului. Martor: „O cantareata blonda a fugit de ei” – Video

news

Passport Productions prezinta marturiile unui politist de frontiera si a unui localnic din vecinatatea Insulei Belina care confirma ca zona era sunb controlul total al Tel Drum-ului lui Dragnea si ca la petrecerile Tel Drum de pe Belina erau aduse fete pentru distractia invitatilor.

Un localnic le-a declarat jurnalistilor ca o „cantareata blonda” s-a speriat atat de tare de ce urma sa i se intample incat a fugit, fiind salvata de satenii din zona.

„Pai va spun un nume, o cantareata de-asta, blonda… In fine, aia a venit acolo si, ma rog, ce au vrut sa faca cu ea… ca a fugit. Si a trecut pe la noi, pe acolo. A trecut-o paznicul meu cu barca. Si-au venit aia dupa ea si am zis ca ‘nu e, n-a trecut pe acolo, nu am vazut-o’. Dar el a trecut-o si a luat-o pe jos si a fugit”, este marturia localnicului.

Un politist de frontiera a confirmat ca Belina eta „stat in stat”, nimeni nu indraznea sa intre fara acordul Tel Drum.

Citeste si: Localnic Caracal: „Politia racoleaza tinere si le duce la Belina pentru orgiile sexuale ale lui Paul Stanescu si Liviu Dragnea”

„Exista in Romania locuri unde nu exista statul Roman ci statul Dragnea sau Stanescu sau Tel Drum – cum spune cineva in filmul nostru. Unde politia nu este o institutie aflata in slujba poporului sau macar a statului ci o institutie capturata de baronii locali, care decid in mod discretionar cine va fi propulsat in functii. Cei propulsati stiu evident cum au ajuns acolo, deci stiu si cine le este seful, care atata timp cat nu este deranjat de autoritatile nationale precum DNA sau DIICOT detine de fapt o putere absoluta si sta deasupra legii precum un rege din tarile arabe.

Insula Belina a fost, timp de cinci ani, fieful Tel Drum, capturata total de statul paralel al lui Liviu Dragnea. Pana in ziua de astazi am aflat nu mai mult decat varful aisbergului despre ceea ce s-a petrecut acolo, si cat de departe au mers faradelegiile. In schimb, exista informatii suficiente de la oamenii din zona pe care insa, dupa stiinta noastra, autoritatile statului nu i-au intrebat pana acum nicodata ce stiu sau ce au vazut.

In ultimii ani in Caracal, un orasel cu nici 30.000 de locuitori, a fost descoperita si, conform anchetei DIICOT de atunci, destructurata, cel putin o retea de proxenetism si trafic de minore. Exista insa multe semne de intrebare in legatura cu situatia actuala, si multi dintre cei aflati in acel dosar sunt astazi in libertate.

Despre situatia din Teleorman Carmen Dumitrescu, jurnalista care, cum o descria Liviu Dragnea, ‘umbla libera prin Teleorman’, scria astazi urmatoarele: ‘De la Alexandra incolo e cazul sa intram intr-un mare alt subiect de presa: fetele traficate si puse pe tava politicienilor din fiecare judet la orgiile lor. Asta e o speta despre care se vorbeste cu tonalitate joasa prin multe judete, inclusiv in Teleorman. Si ieri am auzit aceeasi schema in Caracal. Oamenii politici importanti se aduna la un chef intr-un loc retras si, la un moment dat, vine responsabilul cu fetele. De aici ies filmari care ii ajuta sa se tina unii pe altii in sah.’

Precizam ca in momentul de fata nu exista nici o dovada care pune cazul Alexandrei din Caracal in legatura cu o retea de proxenetism si nu speculam in privinta aceasta.

Insa ne aflam intr-un moment de cotitura si lumea a inceput sa vorbeasca cu o tonalitate mai putin joasa despre proxenetism in baronatele locale. Este momentul in care consideram ca o ancheta mult mai larga in privinta tuturor informatiilor, de la Tandarei pana la Caracal, este inevitabila. Astfel am considerat ca publicarea marturiilor putine pe care le avem noi pe masa ca fiind obligatia noastra, acum si nu mai tarziu”, noteaza Passport Productions.

Mai mult despre: ,

Comentarii: