Cosmin Alexandru, date esentiale in cazul „Victor Babes”: „Iata pe ce musuroi PNL-PSD a calcat Vlad Voiculescu de a devenit inamicul public numarul unu”

news

Cosmin Alexandru, unul dintre intreprinzatorii de succes din Romania, evidentiaza cateva elemente esentiale in cazul tragediei de la „Victor Babes”. Tragedia eset folosita si de aceasta data de trusturile politico-mediatice pentru a solicita demisia lui Vlad Voiculescu.

„Tirul Covid in care au murit ieri oameni apartine DSU care e in subordinea MAI (ministru PNL) si a fost donat de doua ong-uri: SMURD si ‘Mereu Aproape’ a lui Dan Voiculescu – Antena 3.

Raspunderea pentru mentenanta si operarea tirului apartine spitalului Babes care e in administrarea PMB (primar PNL) prin intermediul ASSMB unde director e domnul Vasile Apostol, omul lui Firea, care a fost pastrat in functie cu buna stiinta de Nicusor Dan (PNL).

Firma care asigura mentenanta instalatiei de oxigen din cauza careia au murit oamenii e Medist si apartine sotiei si fiului fostului ministru al finantelor Sebastian Vladescu (PNL).

Inmultiti situatia de mai sus cu cateva zeci de mii la nivel national, doar in sistemul de sanatate. Poate acum e un pic mai clar pe ce musuroi PNL-PSD a calcat Vlad Voiculescu de a devenit inamicul public numarul unu si unde e onoarea in lupta asta”, a scris Cosmin Alexandru.

Si jurnalista de investigatii Ondine Ghergut a scos in evidenta adevaratele cauze.

„Alimentarea cu oxigen a Unitatii Mobile de Terapie Intensiva de la Spitalul V. Babes din Capitala, aflata in administrarea Directiei Situatiilor de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne, a CEDAT! 3 dintre pacientii ingrijiti in tirul ATI au intrat in stop cardio-respirator si au murit, 5 au fost salvati.

👉Spitalul Babes este in subordinea Primariei Capitalei, adica a lui Nicusor Dan;
👉Unitatea mobila ATI e in subordinea DSU condusa de Arafat si ministrul liberal BODE;
👉Firma care asigura mentenanta e a unui fruntas PNL;
👉DEMISIA i se cere (de catre CIOLACU-PSD) lui Vlad Voiculescu!

Asta inseamna campanie impotriva unui demnitar care incurca afaceri pentru ca cere competenta, corectitudine in serviciul public.

Parerea mea despre tragedia de la Babes:

Cauza principala este numarul mare de imbolnaviri severe de COVID.

Numarul mare de imbolnaviri se datoreaza NERESPECTARII regulilor: masca, distantarea, igiena mainilor, refuzul autoritatilor de a carantina Capitala, protestele sinucigasilor, idiotii utili PSD-AUR!

De ce avem atat de multe cazuri grave? Pentru ca multi bolnavi NU anunta ca sunt bolnavi si/sau refuza internarea pentru ca nu cred in existenta bolii, ci in conspiratii mondiale”, a explicat Ghergut.

Mai mult despre: ,

Comentarii: