Cozmin Gusa a renuntat sa mai candideze la primaria Bucurestiului: „George Simion a dovedit ca nu poate stapani partidul”

politica

Cozmin Gusa, candidatura, presedintie, polul suveranist

Consultantul politic Cozmin Gusa nu va mai candida pentru Primaria Generala a Capitalei, cu sustinerea AUR, dupa ce negocierile cu liderul partidului George Simion nu au dus la niciun rezultat. Singura conditie pusa de Gusa a fost ca Simion sa candideze si el la alegerile prezidentiale.

„Am discutat aproape 4 ore si concluzia mea nu este de bine. Concluzia este ca George Simion nu doreste sa-si asume candidatura la presedintia Romaniei si, prin urmare, neindeplinind singura conditie pe care i-am spus-o, nu pot merge mai departe. Eu as fi candidat tocmai pentru a-i aduce acele puncte cu care era cotat AUR. Scopul era sa avem primul presedinte suveranist, in cele din urma. George a dovedit, in cele din urma, ca nu poate sa stapaneasca partidul”, a declarat Gusa, in direct la Realitatea TV.  Nu sunt suparat pe el, i-am si spus, nu-mi retrag sprijinul in ceea ce-l priveste pe el, dar am probleme cu alde Lulea, care profita de munca lui”, a mai afirmat Gusa.

„Eu doream sa-l ajut sa candideze la alegerile prezidentiale si mi-am asumat candidatura la Primaria Capitalei stiind ca imi vor rascoli din nou trecutul, ca imi vor ataca familia, ca vor exista unii care dau cu flegme in mine. Eu nu vreau sa ma trezesc din nou cu Geoana sau ca altii precum Geoana presedinte”, a mai precizat Gusa.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: