Cozmin Gusa anunta ce se intampla acum in PSD. Situatia nu este deloc roza pentru Dragnea, incep noi lupte intestine

analize

Incepe lupta interna in PSD pentru nominalizari in Guvern, a declarat Cozmin Gusa, subliniind ca se pot forma noi tabere in interiorul partidului, avand in vedere ca multe promisiuni ale lui Dragnea nu vor putea fi implinite. Consultantul politic a explicat, de asemenea, care sunt consecintele votului pe motiune pentru liderul social-democratilor.

”Pentru PSD, este o victorie cat o infrangere, iar Liviu Dragnea in mod clar a castigat aceasta batalie, dar in mod logic a pierdut razboiul”, este de parere Cozmin Gusa.

PSD s-a martelat public, a afirmat consultantul politic, adaugand ca decizia parlamentarilor nu este neaparat decizia partidului. In opinia sa, s-a creat o sciziune intre politicieni fideli partidului si cei care azi au votat pentru ca asa le-a cerut partidul. Aceasta sciziune ”este una mare si va fi platita”, a punctat Cozmin Gusa.

Experimentul cu UDMR a aratat ca Dragnea nu se gandeste la Romania, la Transilvania, iar asta, spune consultantul politic, va avea mari repercusiuni pentru PSD in urmatoarea perioada.

”O sa inceapa lupta interna pentru nominalizarile din viitorul Guvern, pentru ca promisiuni au fost mult prea multe si ele nu vor fi acoperite, astfel ca se vor forma din nou tabere, dupa care va interveni Iohannis cu acceptarea sau neacceptarea. Va fi mult mai greu daca acel premier nu va fi intr-adevar competent”, a declarat Gusa.

Consultantul politic a subliniat ca Liviu Dragnea nu se va mai afla in pozitia sa poata sa-si puna ”o marioneta” in fruntea Executivului.

”Aceste greseli repetate, chiar daca i-au adus victoria, l-au declarat invins pe Dragnea in razboiul de supravietuire in varful partidului”, a conchis Cozmin Gusa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: