Cozmin Gusa a dezvaluit cine i-a dat bani lui Sorin Ovidiu Vintu in contractul de vanzare al postului Realitatea TV

news

Cozmin Gusa, coproprietar al postului Realitatea, a intervenit telefonic pentru B1TV dupa interviul oferit in exclusivitate jurnalistei Sorina Matei si a raspuns afirmatiilor facute de Sorin Ovidiu Vintu privind preluarea televiziunii.

„Eu nu am negociat cu Vintu nimic pentru ca eram certat din februarie 2010, m-am deplasat in Cipru impreuna cu fata lui si am semnat eu, doar eu, un contract pentru preluarea Realitatea si un trustee valabil pana cand Vintu ar fi revenit din arest ca sa il poata semna. In ziua in care eram in Cipru au descins la el procurorii, Maricel Pacurariu era in casa cu Vintu, ii daduse o parte din bani in avans. Vintu a fost arestat exact cand se discuta contractul in Cipru impreuna cu avocatul sau, in septembrie 2010″, a explicat Gusa.

Vintu cand a iesit din arest, peste 2 zile, acasa, a semnat contractul, iar trustee-ul trebuia sa fie valabil pana se semana a doua anexa cand Vintu recunoaste suma de bani, acesta a fost semnat cu Vintu si Pacurariu in prezenta unui avocat, iar trustee-ul si-a incetat obiectul”, a mai adaugat Gusa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: