Cozmin Gusa ii solicita presedintelui Iohannis sa participe la marele miting al Diasporei: ”Oamenii din strada au nevoie de un vector din partea Puterii”

analize

Cozmin Gusa, actionar principal la Realitatea TV, afirma ca presedintele Klaus Iohannis ar avea datoria sa participe la mitingul Diasporei din 10 august.

”Oamenii din strada au nevoie de un vector din partea Puterii care sa le garanteze respectabilitatea fata de demersul lor. Diaspora l-a facut presedinte in 2014”, a declarat Gusa la Realitatea TV.

Mitingul va avea o consecinta importanta, arata consultantul politic – in urma mediatizarii evenimentului, a mesajelor, a campaniilor, bazinul electoral va fi resegmentat: ”din cei care au votat cu mincinosii, multi se vor gandi, in perspectiva lui 2019, sa nu mai faca la fel, pentru ca-si vor da seama ca e groasa treaba. Indiferent ce se va intampla, vom vedea o vectorizare catre normalitate si un bazin electoral resegmentat”, precizeaza Cozmin Gusa.

Consultantul politic a dezvaluit ca in ultimele zile numerosi politicieni ”au umplut redactiile” cu apeluri pentru a fi filmati, luati la cadru la miting. ”Mesaje demagogice gretoase, la fel ca mesajele mincinoase ale lui Dragnea”, considera Gusa.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: