Crapa Antena 3 si PSD-ul. Nelu Tataru l-a dat afara pe Adrian Streinu-Cercel de la sefia Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din Ministerul Sanatatii

news

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, l-a dat afara, joi, pe Adrian Streinu-Cercel de la sefia Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din Ministerul Sanatatii.

”Domnul profesor Streinu-Cercel era membru al Comisiei speciale anti-COVID. Era chiar presedintele comisiei. Avem discutii, sunt propuneri, dar nu am putut sa fiu de acord cu dansul. De asta am spus ca gandim la oportunitati, protejam persoanele varstnice, dar nu pot fi de acord cu ce a spus.

Aparitia acelui ‘plan de vacanta’ nu a facut decat sa extrapoleze anumite ganduri, anumite gandiri… Decizia a fost de a-l demite din functia de presedinte al acestei comisii si i-am comunicat si dansului acest lucru. Nu mai este presedintele comisiei stiintifice la nivelul ministerului si nici nu mai face parte din aceasta comisie. Domnul Streinu-Cercel nu a obiectat fata de aceasta decizie”, a spus Tataru.

Premierul Orban a cerut, joi, sa fie luate masuri impotriva lui Adrian Streinu-Cercel, al carui plan de carantinare a persoanelor peste 65 de ani a stranit o mare agitatie in societate.

„Este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut. Zici ca e facut in anii ’50, 1950, cu ‘la fiecare dupa nevoi’, cu statul care se opcupa de tot, preia distribuia de energie electrica, de apa, utilitati, nu mai plateste nimeni taxe, statul rezilva tot. Este o nebunie! Nici nu trebuia luat in serios. Chiar stau si ma intreb daca a aparut intamplator sau nu cu carantinarea parintilor si bunicilor nostri, cu ruperea de familii, astea sunt lucruri de o gravitate extrema, nu trebuie tratate doar cu zambet ci si cu masuri”, a declarat premierul.

El a daugat ca ministrul Tataru va anunta masuri in acest sens.

Mai mult despre: ,

Comentarii: