Crapa AUR-ul, George Simion anunta „tradari”: „Sistemul cauta sa se razbune pentru infrangere”

politica

Copresedintele AUR George Simion anunta ca urmeaza „tradari” in sanul formatiunii sale si le cere membrilor partidului „o perioada ampla de discutii interne”. Simion sustine ca tradarile sunt puse la cale de „sistem”.

„A trecut o luna de cand am dat o palma serioasa sistemului care ne conduce de 30 de ani si care se credea atotstapanitor asupra vietii si opiniilor noastre. Este numai unul din primii pasi. Avem multe batalii de castigat de acum inainte.

Sistemul cauta sa se razbune pentru infrangere sau sa ne aduca sub ascultare. O va face cumparandu-i pe cei mai slabi dintre noi, introducand intrigi si manipuland. La asta se pricep cel mai bine: la distrus. Tradatori au fost si se vor mai gasi mereu, cu duiumul: nu trebuie sa ii lasam sa ne abata de la ce avem de facut. La fel se vor gasi oameni cu orgoliu prea mare care nu vor intelege pana la capat valoarea UNITATII noastre si vor incerca sa bage zazanie in randurile noastre. Unde nu vor reusi cu bani, vor incerca sa ne invrajbeasca unii impotriva celorlalti”, a anuntat Simion pe Facebook.

El le cere membrilor AUR poarte doscutii intre ei pentru clarificari privind viitorul partidului.

„Propun o perioada ampla de discutii interne, doua luni de acum inainte, pentru a trece apoi la urmatorii pasi strategici. Peste 40 000 de membri noi vor sa intre in AUR. Toti oamenii sunt bineveniti, dar ca patrioti care vor sa faca pentru Tara ceva. Cine se doreste presedinte peste anumita zona sau vrea un anumit beneficiu personal nu are ce cauta in randurile noastre”, a mai scris Simion.

Simion a mai sustinut ca „sistemul” incearca sa cumpere AUR cu sedii pentru filiale si cu bani.

„Se exercita multe presiuni asupra noastra, in acest moment, pentru ca refuzam sedii, refuzam milioane de euro, ne incapatanam sa mentinem organizarea si principiile dupa care am mers pana acum. Ni se soptesc in ureche vorbe frumoase despre ce am putea face cu banii care ni se ofera. Vom rezista pentru ca altfel nu vom putea schimba Tara: calea grea este cea mai sanatoasa si durabila. Vom continua sa punem pret pe fiecare leu donat din convingere: e mult mai valoros decat gentile de bani murdari. Vom pune spiritul de sacrificiu inaintea fotoliilor moi: asta cer de la mine si asta vreau de la voi toti”, a mai sustinut Simion.

Mai mult despre:

Comentarii: