Crapa Chirieac. „Analistul” anunta deja ca Guvernul Orban a obtinut victoria in Parlament: „Noul premier este Iohannis”

politica

„Analistul” Bogdan Chirieac a anuntat, luni, in timp ce parlamentarii inca votau pentru investirea Guvernului Orban, ca acesta a obtinut victoria.

”Guvernul fake al Romaniei a trecut. Domnul Ludovic Orban este noul prim-ministru al tarii noastre. De fapt, noul prim-ministru este Klaus Iohannis, ma rog… acestea sunt detalii. Ma astept ca Guvernul sa treaca in acest moment fara niciun fel de problema. Cei prezenti acum in plenul Parlamentului de aceea sunt acolo, sa voteze. Si vor vota.

Este o aberatie politica: un Guvern monocolor sprijinit de cinci partide, sau oameni din cinci partide. Sau patru partide, pentru ca din Pro Romania nu au votat chiar toti. Cu proprii candidati la presedintie si toti acestia, impreuna cu USR – Barna, PMP – Paleologu, ALDE si Pro Romania – Diaconu, chiar UDMR cu Kelemen Hunor, renunta la propriul candidat la presedintie in favoarea domnului Klaus Iohannis.

Singurul partid care nu renunta la candidatul pe care il are este PSD cu doamna Dancila. Atat! In rest, practic, votand acest Guvern, toate acele partide agreeaza ideea ca domnul presedinte Klaus Iohannis sa obtina al doilea mandat la prezidentiale. Nu este un Guvern pentru Romania, este strict un Guvern pentru campania electorala a domnului Iohannis”, a declarat Bogdan Chirieac la Romania TV.

Mai mult despre:

Comentarii: