Crapa Firea! „Tradatorul” Negoita s-a intalnit cu toti sefii PSD la carciuma: Ciolacu, Grindeanu si Tudose

politica

Fotografii in care Robert Negoita apare la masa cu liderii de prim rang ai PSD au fost publicate de stiripesurse.ro, site apropiat de conducerea PSD. Liderii PSD il vor inapoi pe Negoita in PSD, insa Gabriela Firea se impotriveste vehement, acuzandu-l pe acesta de „tradare”.

Cei patru s-au intalnit intr-un restaurant din Bucuresti intr-o atmosfera foarte relaxata. Cel mai probabil, fotografia a fost livrata site-ului lui Iosif Buble pentru ca Gabriela Firea sa accepte intoarcerea lui Negoita in PSD, avand in vedere ca este dorit inapoi de toti liderii partidului.

Estre putin probabil ca Firea va accepta, mai ales ca cu o zi in urma Negoita a acuzat-o ca era o marioneta in fruntea primariei.

Am fost blocat foarte tare in multe proiecte, de Primaria Generala sub conducerea fostului primar general. Nu mi s-a spus niciodata ca nu sunt sustinut ca proiectele nu sunt bune. Pur si simplu era blocat”, a afirmat Robert Negoita intr-o emisiune difuzata sambata de Digi24, intrebat de ce s-a distantat de fostul primar general Gabriela Firea pe care nu a mai sustinut-o pentru al doilea mandat la Primaria Capitalei.

Negoita sustine ca pentru investitia la un pod a asteptat un an sa obtina autorizatiile de la Primaria Generala, catalogand situatia drept „inadmisibila si regretabila, deopotriva”.

In plus, Robert Negoita a afirmat ca nu a „simtit” ca Gabriela Firea ar avea o problema personala cu persoana sa, insa a avut „perceptia” ca Gabriela Firea nu conducea, de fapt, Primaria Capitalei.

„A trecut ceva timp de atunci si putem privi inapoi rational si cat se poate de realist. Da, am avut o relatie foarte buna cu doamna Gabi Firea, foarte buna, o respect in continuare ca om, am respectat-o si o respect ca om, este un foarte bun comunicator, de multe ori mi-a facut senzatia ca e om de echipa. A avut toata sustinerea mea atunci cand a candidat pentru prima data, dar va spun cat se poate de direct si de deschis, mi-a creat aceasta perceptie ca, de fapt, nu conduce acea institutie si ca nu a fost o chestiune personala, ci pur si simplu lucrurile de intamplau ca asa se intamplau ele”, a adaugat Robert Negoita.

Citeste si: „Este de neconceput sa ma intorc in PSD cu Gabriela Firea”. Negoita, prietenul lui Ciolacu, razboi total cu fostul primar

Intrebat cine conducea Primaria Generala, edilul sectorului 3 a raspuns ca are „propria perceptie despre cum s-au intamplat lucrurile” in cei patru ani de mandat al Gabrielei Firea.

„Inainte sa piarda doamna Firea, relatia Primarie – Sector 3, institutionala, colegii pe care ii am in Primarie si care relationeaza, inevitabil, cu cei din Primaria Generala, mi-au comunicat acest feedback si anume ca relatiile erau pur si simplu inghetate intre Primaria de sector 3 si Primaria Generala. Dupa ce doamna Firea a pierdut alegerile a urmat o perioada in care lucrurile au intrat intr-o oarecare normalitate, iar lucrurile au inceput incet-incet sa-si revina, blocajele sa reapara. Intr-adevar, multi directori care au fost si care au fost pusi intr-un anumit fel, de catre anumite conjuncturi si anumite grupuri in continuare sunt acolo. Ca mai raspund altor comenzi decat celor normale si anume de la conducatorul institutiei, e o chestiune greu de spus din perspectiva mea, cel putin nu pot sa ma pronunt in acest moment”, a mai afirmat Robert Negoita.

Mai mult despre: ,

Comentarii: