Crapa guvernarea infractorilor. ALDE intentioneaza sa boicoteze sedinta de guvern, PSD anunta ca nu cedeaza „santajului”

politica

Surse politice citate de site-ul pesedist stiripesurse.ro anunta ca ALDE intentioneaza sa boicoteze sedinta de guvern de luni. 

Astfel, ministrii ALDEor refuza sa participe la sedinta pentru a-si manifesta opozitia fata de rectificarea bugetara. Sedinta este programata pentru ora 14.00. Miza reala a actiunilor agresive ale ALDE este de a forta PSD sa il sustina pe Tariceanu la Presedintie si sa renunte la Dancila.

Citeste si: Dancila, prabusita psihic, in prag de a izbucni in plans. Situatie neobisnuita, disperarea se citeste evident pe chipul premierului PSD

Presedintele Executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a anuntat deja ca PSD nu va ceda santajului.

„PSD a fost, este si va fi un partid puternic si prea important pentru a fi santajat, indiferent de cine sunt cei care incearca santajul!

Cat timp sunt presedintele executiv al acestui partid nu voi accepta doua lucruri:

1. Negocierile pe sub masa, facute fara stiinta si in ciuda partidului.

2. Predarea PSD ca ostatic.

Nu neg ca poate sunt unii care vor asta, dar atat ei cat si toti membrii si alegatorii nostri trebuie sa stie ca NU voi gira NICIODATA aceste lucruri. In rest, fiecare e dispus sa incerce sa vanda ce si cat poate pentru a-si pastra functia.

Nu totul are un pret, dar totul are un cost.

Altfel, raman acelasi OPTIMIST care are convingerea ca, daca dovedim incredere, curaj si caracter, avem in continuare VIITOR.

PS: NU voi accepta sa predau economia Romaniei sau ca ea sa fie, la randul sau, luata ostatica, asa cum NU voi accepta taxe noi!”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: