Crapa Nastase: „Iohannis i-a acordat lui Zuckerman aceeasi decoratie pe care mi-a retras-o mie. Situatie jenanta pentru Romania”

politica

Adrian Nastase, condamnat pentru fapte de coruptie, anunta furios ca presedintele Iohannis i-a acordat ambasadorului SUA, Adrian Zuckerman, „aceeasi decoratie pe care mi-a retras-o mie”. Iohannis l-a decorat, miercuri, pe Zuckerman cu Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Mare Cruce.

„Dragi prieteni, Iohannis i-a acordat lui Zukerman aceeasi decoratie pe care mi-a retras-o mie (numarul lor este limitat). Probabil ca a pus in balanta sapca pe care i-a procurat-o Zuckerman la Washington si desenele de autostrazi de miliarde de dolari cu activitatea mea ca ministru de externe (inclusiv contributiile legate de primul razboi in Irak), sau ca premier (contributiile in al doilea razboi din Irak, parteneriatul militar ce a dus la intrarea Romaniei in NATO, autostrada Bechtel, etc). Nu scriu mai mult pentru ca vreau sa raman modest!

Cred insa ca este o situatie jenanta pentru Iohannis. Dar si pentru Romania…”, a scris Nastase pe blogul lui.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru decorarea ambasadorului Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, in semn de „inalta apreciere pentru intreaga activitate desfasurata pe parcursul mandatului sau in Romania, precum si pentru implicarea substantiala in dezvoltarea si aprofundarea Parteneriatului strategic dintre tara noastra si Statele Unite ale Americii”, seful statului a conferit ambasadorului american Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Mare Cruce.

Adrian Zuckerman isi incheie mandatul de ambasador al SUA in Romania.

In mandatul sau, Zuckerman a avut numeroase iesiri diure la adresa PSD, vorbind inclusiv de „baronii rosii-talhari” care au condus Romania.

Mai mult despre:

Comentarii: