Crapa Ponta. Opt parlamentari Pro Romania voteaza in favoarea investirii noului guvern PNL. Doi sunt vicepresedinti ai partidului

politica

Surse citate de televiziunile de stiri anunta ca doi membri fondatori ai Pro Romania, Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, vor vota luni pentru investirea Guvernului Orban. Si nu sunt singurii.

Astfel, vor vota in total opt parlamentari ai Pro Romania in favoarea noului guvern.

Ponta a amenintat, duminica seara, ca parlamentarii care vor vota in favoarea noului guvern vor fi exclusi din partid.

„Am luat decizia de a nu vota pentru investirea acestui guvern, de a vota impotriva. Domnul Orban cumpara aceiasi parlamentari pe care ii cumpara doamna Dancila. Este vorba despre aceiasi parlamentari care au anuntat ca nu vor vota motiunea de cenzura si care vor vota guvernul Orban. Sunt oameni care sprijina Guvernul. Chiar daca isi trece Guvernul cu Borza, cu Iriza, e treaba lui, e o chestiune neserioasa.

Acest lucru depinde exclusiv de domnul Orban, daca va respecta votul din comisii si vor schimba ministrii care au cazut. Daca respecta votul, il respectam si noi, daca nu, il ignoram.

Sunt 2-3-4 care sustin guvernul, nu poti sa guvernezi cu o astfel de stransura. Maine poate sa fie cineva din Pro Romania in sala, dar, daca vor fi, nu vor mai face parte din echipa noastra. Solutia e un guvern de uniune nationalaā€¯, a declarat Victor Ponta la Antena 3.

Mai mult despre: ,

Comentarii: