Crapa PSD, Corlatean vrea s-o dea afara din partid pe Olguta Vasilescu: „Sa renuntam la PRM-isme, sa renuntam la stilul ‘mitraliera'”

politica

Batalia pentru putere din PSD Dambovita, unde gruparea Rovana Plumb se lupta cu gruparea deputatului PSD Corneliu Stefan, a degenerat in atacuri la adresa Liei Olguta Vasilescu si a lui Catalin Radulescu „Mitraliera” in cadrul conferintei de alegeri de duminica.

Aflat in tabara lui Corneliu Stefan, Titus Corlatean a atacat conducerea partidului, reprezentata de Marcel Ciolacu, care o sustine pe Rovana Plumb.

„Constat inca o data ca sunt colegi care nu realizeaza ca s-au schimbat timpurile. Trebuie sa dam dovada de inteligenta politica si intelepciune si sa ne facem propria introspectie. Sa renuntam la PRM-isme, sa renuntam la stilul ‘mitraliera’, care nu ne atrag electoratul. Trebuie sa iesim si sa prezentam echipe de buna calitate,” a spus Titus Corlatean, duminica, intr-un discurs in sedinta de alegeri a PSD Dambovita.

Cea mai cunoscuta figura provenita din PRM este Lia Olguta Vasilescu. In urma cu doua zile, cu binecuvantarea Olgutei Vasilescu, a fost ales ca presedinte al PSD Arges un fost peremist de frunte, Ion Manzana.

Titus Corlatean a anuntat recent ca il sustine pe Corneliu Stefan la presedintia organizatiei si a spus ca el va candida pentru un post de presedinte executiv al PSD Dambovita.

„Nu a negat nimeni calitatile politice ale doamnei Plumb, dar vreau sa aduc aminte ca dansa a mai avut un experiment de a conduce organizatia PSD Valcea si a plecat de acolo in conditii mai rele decat de la Dambovita. A demonstrat ca intre doua avioane nu poate sa conduca aceasta organizatie sau, mai grav, prin interpusi”, a afirmat si deputatul PSD de Dambovita Corneliu Stefan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: