Crapa PSD-ul cu balamuc. PSD cauta un alt candidat pentru Primaria Capitalei, Firea nu mai are nicio sansa

politica

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexanbdru, a intrat in posesia unui sondaj de opinie comandat de PSD in care partidul „testeaza” si alti potentiali candidati in afara de Gabriela Firea pentru Primaria Capitalei.

„Cand propriul tau partid incepe sa faca sondaje prin oras sa testeze alti candidati #problemegabi? Cu ea sau fara ea, Bucurestiul scapa de PSD la toamna”, a anuntat Violeta Alexandru.

Gabriela Firea s-a plans deja ca ar fi sabotata si acum de propirul partid, fiind „unii colegi” care nu doresc ca PSD sa realizeze o alianta cu Pro Romania pentru a o sustine.

„Noi ne-am dorit si ne dorim in continuare o alianta cu Pro Romania, cu ALDE si alte formatiuni politice care considera ca programul meu de guvernare locala a fost dus, in mare parte, la bun sfarsit in acesti patru ani si care cred ca ceea ce gandesc eu pentru urmatorii patru ani pentru Bucuresti sunt lucruri foarte bune pentru bucuresteni. Suntem, in acest moment, intr-un impas, daca poate fi numita asa situatia in care nu semnam nimic, niciun protocol, niciun document.

Am citit titluri in ziare ca eu l-as forta pe dl Ciolacu sa negocieze in genunchi cu Victor Ponta oferind cu mare dificultate un numar mare de parlamentari pe listele PSD doar de dragul Gabrielei Firea pentru a se alege primar general. Nu am facut niciodata asa ceva, nu am exercitat nicio presiune politica sau de alta natura asupra colegilor mei.

(…) Nu as vrea sa faca partidul sacrificii pentru mine. Eu sunt in stare de sacrificii pentru tara, pentru echipa, pentru colegi, pentru familie, dar niciodata nu o sa cer nimanui sa dea ceva ce nu vrea sa dea pentru mine.

Sunt convinsa ca am si colegi care nu ma simpatizeaza foarte tare si, probabil, unii dintre ei pun umarul ca aceasta alianta cu Pro Romania sa nu se realizeze. In orice caz, eu imi duc soarta cu demnitate si nu o sa exercit presiuni asupra colegilor mei sa ofere ceva considerat prea mult altui partid politic care sa ma sprijine pe mine. Dreapta se uneste, centru-stanga are ezitari. Asta e situatia”, s-a plans Firea la B1 TV.

Mai mult despre: ,


Comentarii: