Crapa PSD-ul, Dragnea isi face propriul partid cu Melescanu. Ciolacu confirma in fata liderilor PSD. Codrin: „Ciolacu e doar un tradator dovedit si tot dovedita sluga la ordinul noii stapaniri!”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca, in cadrul Consiliului Politic National al formatiunii, a discutat cu colegii despre faptul ca Liviu Dragnea, fostul lider al social-democratilor, isi va face un partid politic.

El exclude insa posibilitatea ca Dragnea sa rupa din filialele PSD.

„A fost o discutie intre colegi ca ar exista aceasta posibilitate”, a precizat Ciolacu, chestionat daca a discutat in cadrul sedintei despre faptul ca Liviu Dragnea isi face propriul partid.

Intrebat daca exista posiblitatea ca Dragnea sa rupa o parte din filialele PSD in care avea influenta inainte de condamnare, Ciolacu a spus: „Este exclusa aceasta posibilitate”.

Potrivit unor surse din PSD, Marcel Ciolacu le-ar fi spus liderilor partidului, la sedinta Consiliului National, ca Liviu Dragnea isi face un partid cu Teodor Melescanu si ca noua formatiune s-ar numi „Alianta pentru Romania”.

„Ciolacu e doar un tradator dovedit si tot dovedita sluga la ordinul noii stapaniri!”, a scris zilele trecute Codrin Stefanescu pe Facebook, cel mai apropiat colaborator al lui Dragnea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: