Crapa PSD-ul, in sfarsit. Badalau vrea sa o demita pe Olguta Vasilescu: „Nu mai putem functiona asa”

politica

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Badalau, le cere liderilor PSD care au condus campania lui Dancila sa „aiba barbatia sa si-o asume”. „Demisia sau alegeri in Congres, alte solutii nu avem”, a mai spus Badalau. In acelasi timp, Firea o ataca violent pe Dancila iar Ciolacu cere „un nou inceput”.

„Trebuie sa facem o analiza serioasa la toate structurile si e momentul sa luam totusi masuri radicale, sa nu mai peticim. De 3 ani de zile tot peticim, ascundem deficiente si ne-a adus aici. Trebuie sa ne asumam fiecare responsabilitatile si sa incercam sa recastigam increderea romanilor. PSD a luat foarte multe masuri bune pentru tara, e un partid proeuropean, un partid deschis, dar am avut probleme mari cu partea umana, cu partea conducerii de a mobiliza, o comunicare efectuoasa si asta trebuie nu imbunatatit, ci reformat. Trebuie regandite absolut toate liniile partidului”, a declarat Badalau, luni, la Digi24.

Citeste si: Acum o trantesc, s-a stabilit deja CEX-ul de decapitare a lui Dancila. Ciolacu ataca dur: „Rezultat dezastruos”

Intrebat daca ar trebui sa plece Viorica Dancila din fruntea PSD, el a declarat: „Cred ca cei care au condus campania trebuie sa aiba barbatia sa si-o asume. Trebuie sa avem curajul sa decidem. Nu mai putem functiona asa, de azi pe maine, sa punem oameni care nu cunosc organizarea si modul de a face politica”.

Intrebat ce inseamna „asumarea rezultatelor”, Badalau a vorbit despre demisii: „Demisia sau alegeri in Congres, alte solutii nu avem. Sunt bulversat, m-am uitat pe rezultatele din tara si PSD trebuie sa aiba un nou inceput, asta e clar”.

Seful de campanie al Vioricai Dancila a fost Lia Olguta Vasilescu.

Citeste si: Incepe deja macelul in PSD, Firea o ataca violent pe Dancila: „Gest sfidator, minciuna! Doamne, chiar vreti sa iesim pe usa din dos a istoriei?”

Mai mult despre: ,

Comentarii: