Crapa sandramaua PSD-ALDE. Badalau anunta ca este „din ce in ce mai greu” ca PSD sa aiba o guvernare impreuna cu ALDE

politica

Senatorul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca devine din ce in ce mai greu ca PSD sa aiba o administrare judeteana si chiar o guvernare impreuna cu ALDE, el facand aceasta afirmatie in contextul referirii la proiectul legislativ privind preluarea baltii Ogrezeni-Gradinari-Bucsani in administrarea Consiliului Judetean Giurgiu.

„Ca parlamentari in Parlamentul Romaniei avem dreptul la initiative parlamentare, ca nu toate sunt votate asta e o alta problema, dar in legatura cu preluarea baltii de la Ogrezeni-Gradinari-Bucsani in administrarea Consiliului Judetean Giurgiu si reintoarcerea ei la comunitate, aceasta trebuia votata in Senat cu doua treimi si a avut 78 de voturi, apoi am vazut o intreaga disputa ca de ce au votat o parte din liberali. Eu am discutat cu absolut toti parlamentarii si au inteles.

Eu consider ca un parlamentar este delegat de cetateni sa le reprezinte interesele in Parlamentul Romaniei, nu sa existe o lupta si daca e o propunere legislativa penelista sau pesedista sa nu o voteze ceilalti atata timp cat propunerea este buna, repara sau creeaza un bun pentru cetateni. Ea trebuie votata si au votat foarte multi oameni.

Eu am explicat proiectul de la tribuna Parlamentului, am discutat si personal cu fiecare, le-am explicat ceea ce se intampla ca este o masura benefica pentru judetul Giurgiu, dar am avut o dezamagire fata de ALDE si o sa am o discutie cu domnul deputat de Giurgiu Toma Petcu si cu domnul Tariceanu pentru ca noi avem un parteneriat politic atat la nivel de guvern cat si la nivelul judetului Giurgiu”, a declarat Niculae Badalau, citat de Agerpres.

El a adaugat ca nu i se pare normal ca filiala judeteana a ALDE „sa ia toate tinichelele basiste care au facut rau judetului si Romaniei”.

„Pentru mine si cred ca si pentru colegii mei este din ce in ce mai greu sa avem o administrare judeteana impreuna, cred ca si o guvernare. E foarte greu sa iei toti basistii… nu ma bag in politica lor de cadre, dar cred ca devine din ce in ce mai nefrecventabila discutia cu ALDE la Giurgiu daca are o asemenea pozitie. E foarte greu de lucrat in acest moment”, a mai afirmat senatorul PSD Giurgiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: