Crezi ca iubita te CEARTA prea des? Atunci te iubeste foarte mult. Daca tace, te va parasi

life

Barbatii nu traiesc in lumea reala, ci in niste fantezii perpetue. Iar una din aceste fantezii este reprezentata de femeia care tace.

Barbatii considera ca o femeie ideala e o femeie tacuta. Si-au dezvoltat fantezii elaborate in care au la brat prietena perfecta si tacuta, care este de acord cu tot ce spun ei si niciodata, dar niciodata nu raspunde sau se indoieste de spusele sau deciziile barbatului de langa ea.

Barbatii confunda tacerea femeilor cu dragostea pe care acestea le-o poarta, considerand ca refuzul de a se certa sau a vorbi impotriva lor e un semn de devotiune si intimitate. Putini stiu ca o femeie tacuta e o femeie care pune la cale ceva.

Femeile nu sunt cunoscute pentru atitudinea lor stoica. Ele isi exprima sentimentele si discuta orice problema. Iar singura data cand tac, este atunci cand se pragatesc sa incheie un capitol din viata.

Stoicismul este un semn al indiferentei. Dar atunci cand femeia se cearta cu un barbat, inseamna ca il iubeste. O femeie lupta pentru omul pe care il iubeste, chiar daca uneori pare ca lupta impotriva lui. Insa atunci cand nu ii mai pasa, tace. Nu exista iubite tacute, cu doar iubite indiferente.

O femeie indragostita se va bate pana la capat. Ca un soldat inflacarat, ea va se va ambitiona sa obtina victoria, chiar daca s-ar ineca in propriul suvoi de cuvinte.

Pe de alta parte, o femeie care nu iubeste va lasa totul sa se piarda. Va lasa totul balta, asa cum va proceda si cu relatia. Lucrurile care o framantau legate de partener nu mai sunt importante pentru ca acest barbat nu mai este important.

Nicio relatie nu este perfecta. Niciodata doi oameni care locuiesc impreuna nu vor fi tot timpul intr-o stare de fericire continua. Suparari apar tot timpul, este natural.

Iubita care nu este nervoasa niciodata ascunde ceva. Desigur, aceasta teorie nu este valabila pentru toate relatiile, dar in cele mai multe cazuri femeia care nu lupta pentru a ramane alaturi de barbat atunci are pe altcineva.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: