Crima sinistra la Constanta. Ea a fost INJUNGHIATA in strada

news

Vanzatoarea de la un chiosc de ziare din zona Delfinariului din Constanta a decedat vineri noaptea la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, ca urmare a multiplelor plagi provocate prin injunghiere de catre un atacator necunoscut, la sfarsitul programului de lucru.

Victima, Adriana Farcas, in varsta de 33 de ani, era casatorita si avea doi copii, in varsta de 4 si 6 ani, informeaza Agerpres.

Imputernicitul la comanda Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, comisar sef Adrian Rapotan, a declarat sambata dimineata, pentru AGERPRES, ca anchetatorii iau in calcul mai multe posibile motive care ar fi putut sa stea la baza crimei.

farcas2

„Luam in calcul mai multe cauze care ar fi putut sa-l determine pe asasin sa comita crima si, evident, avem mai multe piste pe care le urmarim. Am cercetat cu atentie locul inca de azi-noapte, am prelevat probe, dar, din pacate, nu am gasit arma crimei. Martorii spun ca atacatorul ar fi venit in fuga si ar fi lovit victima, dupa care a fugit imediat de la locul faptei. Totul a fost foarte rapid, fara cearta sau alte altercatii. Asupra victimei au fost gasiti bani, deci nu poate fi luat in calcul jaful personal si, la fel, in casieria magazinului erau banii rezultati din vanzarile zilei respective. Sotul este foarte confuz, ca urmare a dramei pe care o traieste… Deocamdata luam in calcul mai multe ipoteze, lucram intens pe toate pistele posibile pentru a stabili motivatia si pentru a definitiva profilul criminalului si vom avea cat mai curand ipoteze ce vor fi comunicate”, a precizat Rapotan.

vanzatoare-la-un-chiosc-din-zona-delfinariu-injunghiata-galerie-foto-143389

Vineri seara, in jurul orei 22,00, prin serviciul de urgenta 112 a fost anuntata descoperirea in zona Delfinariului din Constanta a unei femei injunghiate in abdomen. Incidentul a avut loc vizavi de statia de taximetre, chiar in fata chioscului de ziare unde aceasta lucra ca vanzatoare. Echipajul SMURD ajuns la fata locului a transportat victima la spital in stare foarte grava, unde a si fost declarat decesul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: