Crima sinistra. Una dintre cele mai iubite PROFESOARE din oras, ucisa sadic pe Transfagarasan

news

Crima invaluita in mister: o profesoara de sport din Brasov a fost ucisa cu sange rece, iar trupul ei plin de lovituri a fost gasit pe Transfagarasan, abandonat la marginea soselei.

Descoperirea i-a socat pe toti cei ce o cunosteau pe profesoara extrem de iubita. Apropiatii povestesc insa ca un nepot de-al femeii ii trimitea mesaje de amenintare. La mijloc ar fi, se pare, mai multe terenuri si o casa la Bran pe care profesoara urma sa le mosteneasca.

Viorica Borzos era profesoara de sport la colegiul „Remus Radulet” din Brasov. Unul dintre cei mai iubiti dascali, avea aici o vechime de peste 20 de ani. Trupul Vioricai a fost gasit in judetul Sibiu, la intrarea pe Transfagarasan, de un lucrator la drumuri.

Langa trup au fost gasite si actele Vioricai. In Brasov vestea mortii profesoarei a cazut ca un trasnet.

Foarte sufletista, Viorica ii purta de grija unei matusi de 98 de ani. Zilnic mergea la ea, ii facea curatenie, ii gatea si ii platea facturile. Vecinii spun ca batrana avea la Bran o casa si terenuri la care jinduia si un nepot. Barbatul se temea ca averea va fi mostenita de Viorica si de aici au inceput neintelegerile dintre ei.

„S-a plans unor colegi ca ar avea o problema cu un nepot. Parca a spus unora ca se teme de acest nepot, ca a mai spart usa, ca a mai chemat smurdul s-o ia pe matusa respectiva, ca ea se teme ca se si drogheaza ca are mintea tulburata…”, a declarat Ioan Buksa, directorul Colegiului Remus Radulet, citat de ProTv.

Pana acum anchetatorii nu au retinut niciun suspect in acest caz. Cunoscutii spun ca nepotul care ii trimitea adesea mesaje de amenintare este plecat in Italia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: