Crime nebunesti in Bascov. Cinci membri ai aceleiasi familii au fost ucisi de un barbat cu probleme psihice

news

Cinci membri ai aceleiasi familii, inclusiv un copil, au fost injunghiati mortal de un barbat cu probleme psihice, a anuntat, marti, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Arges.

Agresiunea s-a produs intr-o gospodarie din comuna Bascov.

„In ziua de 9 august a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arges au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi gasit, cand s-a intors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (sotia, copilul, cei doi socri si un cumnat), decedati, injunghiati. La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Bascov, politistii de investigatii criminale si luptatorii din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, care au constatat ca cele sesizate se confirma”, se arata intr-un comunicat al IPJ Arges.

Conform aceleiasi surse, politistii au identificat persoana banuita de comiterea faptei, un barbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

„Barbatul se afla in custodia politistilor, iar cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges”, se mai mentioneaza in comunicat.

Mai mult despre:

Comentarii: