news

Criminal eliberat inainte de termen a incendiat o fata de numai 17 ani care il reclamase pentru viol

Un barbat condamnat pentru cinci crime si eliberat inainte de termen a incendiat seara trecuta o tanara de 17 ani din Drobeta Turnu Severin. Tanara este in stare critica si are arsuri pe 80-90% din suprafata corpului, a spus la Digi24 Radu Iman, managerul spitalului din Drobeta Turnu Severin.

„Starea tinerei este destul de grava. Ea a ajuns in cursul noptii la noi, la Spitalul Judetean. S-a facut toaleta primara chirugical, a fost intubata la UPU si mutata la reanimare”, a adaugat medicul.

Iman a precizat ca tanara a fost preluata cu elicopterul pentru a fi dusa la Craiova, deoarece spitalul din Drobeta Turnu Severni nu are compartiment special pentru mari arsi.

„Este suprafata foarte mare, 80-90 %. Practic, fata a fost incendiata. S-a aruncat benzina pe ea si s-a dat foc. Arsurile sunt de gradul 1 si 2, si 3, din ce am putut evalua la prima vedere. S-ar putea sa fie si mai profunde. Dar, oricum, suprafata este foarte foarte mare. Este in stare critica, este intubata, ea acum respira cu aparatele”, a adaugat Iman.

Victima depusese plangere chiar saptamana trecuta impotriva lui pentru viol si agresiune, iar seara trecuta barbatul a vrut sa se razbune. A aruncat benzina peste ea si i-a dat foc.

Barbatul, condamnat la inchisoare pe viati si eliberat conditionat, a fost retinut de politisti.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Un nou summit in format Ramstein va avea loc luni. Reuniune a ministrilor Apararii aliati privind sprijinul militar pentru Ucraina

Urmatorul summit in "format Ramstein" al Grupului de contact pentru aparare din Ucraina (UDCG) va…

36 de minute ago

Atac rusesc cu drone asupra Kievului si Odesei. Ucrainenii au lovit Sevastopolul duminica dimineata

Potrivit fortelor aeriene ucrainene, zonele afectate au inclus Kievul, regiunea Vinita din sud-vestul capitalei, regiunea…

42 de minute ago

Traficanti de droguri de mare risc, retinuti in Bistrita. Unul dintre ei este acuzat si de viol asupra unei persoane minore

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a…

2 ore ago

Regele Charles al III-lea va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la „Ziua Z”, in Franta

Regele Charles al III-lea intentioneaza sa calatoreasca, luna viitoare, in Franta pentru ceremoniile care vor…

2 ore ago

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

3 ore ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

4 ore ago