„Criminalilor!”. Dancila, fugarita si la Iasi. O masina din delegatia oficiala, folosita pentru a bloca un banner anti-PSD – Video

politica

Premierul Viorica Dancila a fost asteptata la Iasi de cativa protestatari care au afisat un banner inscriptionat „PSD atata stie, sa ne tina in saracie”. Protestatarii au strigat „hotii” si „criminalii”. O masina din delegatia oficiala a fost postata in fata banerului in momentul in care Dancila a trecut prin zona.

Premierul Viorica Dancila participa la sedinta Comitetului Executiv Judetean al PSD Iasi, dupa care urmeaza sa aiba o intalnire cu primarii.

Dancila a fost asteptata la Iasi de cativa protestatari care au afisat un banner cu mesajul „PSD atata stie, sa ne tina in saracie”.

Protestatarii au strigat „hotii” si „criminalii”.

De asemenea, un barbat a strigat „analfabeto” si ”la puscarie cu voi”, precizeaza Mediafax.

Inaintea Comitetului Executiv Judetean al PSD Iasi, Dancila s-a intalnit cu reprezentantii unor organizatii de la Iasi care promoveaza constructia autostrazii A8.

Recent, primarul Iasului, Mihai Chirica, scria pe Facebook un mesaj adresat Vioricai Dancila in care facea referire la vizita anuntata de premier, manifestandu-si speranta ca Dancila va fi prezenta in oras pentru a-si „lua adio de la votul iesenilor”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: