Criminalul Dinca a recunoscut tot. A ucis-o pe Alexandra in jurul orei 12.00 dupa care a incinerat-o

news

crime, Caracal, Gheorghe Dinca, Alexandra Macesanu, procuror, sanctionat

Giorgiana Hosu, procurorul sef adjunct al DIICOT, a anuntat, duminica seara, dupa audierea lui Gheorghe Dinca, ca acesta a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra, joi, 25 iulie, in jurul orei 12.00 si ulterior a incinerat-o.

Hosu a anuntat s-a dispus extinderea actiunii penale fata de Gheorghe Dinca pentru infractiunea de omor calificat.

Iata principalele declaratii, facute de Hosu cu o voce tremuranda:

– Exista elemente constitutive in ancheta pentru trafic de minori, recrutare minori in vederea exploatarii sexual, rapire.

– Inculpatul are o structura fizica masiva in fata caruia minora nu a avut nicio sansa

– In cenusa aflata intr-un butoi metalic, prin cernere, au fost identificate mai multe fragmente de oase calcinate si dinti de natura umana. Alaturi de aceste fragmente, au fost gasite trei inele, un lantisor, alte doua fragmente de lantisoare, o bucata metalica de forma dreptunghiulara, precum si o bucata similara unei monturi de inel ce prezentau urme de ardere. In autoturismul inculpatului a fost gasit, de asemenea, un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei ca apartinand fiicei sale.

– Au fost identificate profilul genetic al victimei si inculpatului

– Inculpatul a reunoscut ca a ucis victima in 25.07 2019 in jurul orei 12.00 la domiciliul sau si ulterior a incinerat-o.

– A agresat-o cand a surprins-o cu telefonul mobil in mana. Din raportul Institutului de Criminalistica reiese ca la locul faptei au fost identificate profilul genetic atat al minorei cat si al inculpatului. Acesta a recunoscut ca a ucis fata cand a surprins-o cu telefonul in mana

– Intrebare jurnalist: A fost ucisa pentru ca operatul 112 a sunat-o inapoi? Raspuns: Convingerea mea personala este ca asta a avut in minte de la bun inceput

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: