Criminalul Dinca vrea sa obtina certificat medico-legal ca a fost batut. Cum a fost intampinat la INML

news

Gheorghe Dinca, suspectul crimelor de la Caracal, a fost dus joi dimineata, in jurul orei 10:00, la sediul IML. Dupa aproximativ o ora si jumatate, a fost scos din sediu si dus inapoi la penitenciarul Jilava.

Gheorghe Dinca a venit pentru a obtine un certificat medico-legal, dupa ce a afirmat ca in timpul perchezitiilor de la locuinta sa a fost lovit cu bocancul de catre un politist si ar avea mai multe coaste rupte, precizeaza Digi24.

Expertiza psihiatrica urmeaza sa fie facuta, cel mai probabil, saptamana viitoare.

Dinca a fost huiduit, joi dimineata, de catre mai multe persoane prezente la sediul Institutului National de Medicina Legala pentru diferite cazuri, fiind recunoscut de catre acestia in momentul transferului intr-un alt corp de cladire din cadrul institutiei.

Dinca a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarul Jilava. Dinca sustine ca, atunci cand anchetatorii au decins la locuinta lui pentru perchezitii, l-au lovit cu picioarele atunci cand l-au imobilizat.

Reconstituirea va fi reluata dupa ce acesta va primi ingrijirile medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dinca. Totodata, anchetatorii au ales un traseu si pentru a evita presa si curiosii veniti sa vada reconstituirea.

Barbatul si-a recunoscut duminica ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: