„Criminalule!”. Abraham, extrem de agresiv, a incercat sa-l loveasca cu capul in gura pe Marian Morosanu – Video

news

Pavel Abraham, fost sef al Politiei Romane, a fost la un pas sa ii dea un cap in gura protestatarului Marian Morosanu. Acesta ii reprosa declaratiile agresive la adresa protestatarilor din Piata Victoriei si ca ar fi fost parte din trupele de represiune din 1989.

Abraham a fost asteptat de Morosanu in fata sediului B1 TV. Protestatarul i-a reprosat ca a indemnat, in 2017, jandarmeria sa puna tunurile cu apa pe protestatari sau sa traga in ei, moment in care Abraham a devenit violent. Fostul politist a lovit camera cu care il filma Morosanu, dupa care a schitat un gest si mai agresiv. Abraham a incercat sa il loveasca cu capul in gura pe Morosanu.

Oreste Teodorescu a reamintit, pe Facebook, cateva elemente definitorii din cariera lui Pavel Abraham:

– Inainte de 1989 a facut parte din trupele de Militie si a fost implicat direct in violentele de pe 21 Decembrie de la Bucuresti.

– Dupa 1990 ajunge seful Politiei Romane si se implica in represiunile minerilor impotriva protestatarilor din Piata Universitatii

– Protectorul interlopului Fane Capatana si avocatul lui Bercea Mondialul

– Prorector al Academiei de Politie si profesor universitar la Facultatea de Sociologie a Universitatii Bucuresti.

– Are pensie speciala

– Invitat permanent la Antena 3 si RTV unde a pledat pentru folosirea armamentului cu munitie de razboi impotriva protestatarilor #rezist

Comentarii: